Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αμύνταιο: Οι παραγωγοί πετούν τα ροδάκινα – Καταγγελίες για «απαράδεκτες» πρακτικές



Σε απόγνωση βρίσκονται οι αγρότες Αμυνταίου. Ο Αγροτικός σύλλογος καταγγέλλει την στάση της μεταποιητικής βιομηχανίας και των εμπορικών εταιρειών που διακινούν τα επιτραπέζια ροδάκινα και νεκταρίνια, την οποία χαρακτηρίζει “απαράδεκτη”, καθώς, όπως αναφέρει, έχουν αποκλείσει τα ροδάκινα της περιοχής, με αποτέλεσμα οι παραγωγοί να αναγκάζονται να καταστρέφουν τα προϊόντα τους.

Μιλώντας στην ΕΡΤ3 η πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αμυνταίου, Διαμάντω Κρητικού αναφέρει μεταξύ άλλων πως «ενός κακού μύρια έπονται. Μετά τη χαλαζόπτωση, που έπληξε τον κάμπο Αμυνταίο, κανείς δε θέλει τα προϊόντα, τα οποία τα φροντίσαμε με ιδιαίτερη αγάπη, ξοδέψαμε πολλά παραπάνω χρήματα για το κόστος παραγωγής. Πλέον πετάμε τα ροδάκινα, δεν έχουν καμία αξία. Όλα αυτά σημαίνουν το τέλος μίας εποχής για τους αγρότες. Η κατάστασή μας είναι τραγική».



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ψηφιστε Τζάκρη θα σας σώσει η κυρία μνημόνιο. Καλά να πάθετε κοροιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάν κ τα βουνά που μια ζωή χρυσοπληρωνονται ενώ ο κάμπος περνει ψίχουλα....κοιμήσου αγρότη οσοοοοο μπορείς πιο πολύ.... Ας αλλάξει η καλλιέργεια κ μετά μεσα στα δοχεια θα χαρώ πολύ να βάζουν μπανάνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Psifiste.koularo.na.paroume.tin.makedonia..
    Oleeè.🤡🤡🤡🤡🤡🐓🐓🐓🐓

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της ανεξέλεγκτης φύτευσης ροδακινου και κερασιου και ακόμα φυτεύουν οπότε θα έρθουν χειρότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.