Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κιλκίς: Διακινητές χτύπησαν και λήστεψαν έγκυο γυναίκα με αποτέλεσμα να αποβάλει



Τέσσερις αλλοδαποί συνελήφθησαν χθες (1 Αυγούστου 2022) σε περιοχή του Κιλκίς, από για παράνομη διακίνηση άλλων αλλοδαπών. Ένας από αυτούς συνελήφθη επιπλέον για τα αδικήματα της ληστείας, της σωματικής βλάβης και της διακοπής κύησης σε βάρος αλλοδαπής γυναίκας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί, μετέφεραν εγκυμονούσα γυναίκα μαζί με τον σύζυγό της και τα πέντε ανήλικα παιδιά τους, καθώς και ένα ακόμη συγγενικό τους πρόσωπο, με σκοπό τη μη νόμιμη έξοδό τους από τη χώρα.

Στη συνέχεια, ο ένας από τους αλλοδαπούς που μετέφεραν την οικογένεια, επιτέθηκε και τραυμάτισε με σωματική βία την εγκυμονούσα γυναίκα, αφαιρώντας της χρηματικό ποσό 2.000 ευρώ. Επίσης τραυμάτισε ένα ανήλικο παιδί της που επιχείρησε να τη βοηθήσει. Η μητέρα και ο γιος της μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε η διακοπή της εγκυμοσύνης της.

Μετά από συντονισμένες έρευνες και αναζητήσεις εντοπίσθηκαν οι αλλοδαποί και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό 250 ευρώ και μικροποσότητα κάνναβης.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.