Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ηλεκτρονικά οι εγγραφές στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς ΈδεσσαςΗ Διοίκηση του ΝΠΔΔ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας ενημερώνει τους γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν το τέκνο τους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Έδεσσας, πως οι αιτήσεις για συμμετοχή τους στο πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση (πρώην "Εναρμόνιση")», σχολικού έτους 2022-2023, θα υποβάλλονται μόνο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην εφαρμογή www.eetaa.gr με κωδικούς TAXIS του/της αιτούντος/αιτούσας. Ο έτερος σύζυγος οφείλει να συναινέσει στην αίτηση.

Οι οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης έχουν αναρτηθεί στην ανωτέρω ιστοσελίδα.
Δικαίωμα υποβολής: από 2 Αυγούστου έως 12 Αυγούστου και ώρα 23:59.
Οι αιτούντες θα μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησής τους στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: www.eetaa.gr, στις 23/8/2022.
Οι αιτούντες γονείς/κηδεμόνες των επιλεγέντων ωφελούμενων νηπίων οφείλουν να ακολουθήσουν τα βήματα του αρ 8. της πρόσκλησης με αρ.πρωτ.10945/2-8-2022 προκειμένου να γίνει η εγγραφή του τέκνου τους στην δομή που επιθυμούν.
Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία διοίκησης του «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας και στο τηλέφωνο 2381024074.
Ενημερώνουμε επίσης πως η ΕΕΤΑΑ λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο στο 210-5214600 και E-mail: helpdeskchildhood@eetaa.gr για την εξυπηρέτηση των αιτούντων και των φορέων.

Εκ της Διοικήσεως
Ο Πρόεδρος ΔΣ
Γιώγας ΔημήτριοςShare on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.