Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανοίγουν οι αιτήσεις για τις εισαγωγικές εξετάσεις της Δραματικής Σχολής του ΚΘΒΕΤην Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 ενεργοποιείται η ηλεκτρονική εφαρμογή υποβολής αιτήσεων για τις Προκριματικές και Εισαγωγικές Εξετάσεις 2022-2023 της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και θα μείνουν ανοιχτές έως και την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι:
1. ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ
2. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
3. 1 ΕΓΧΡΩΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (Τύπου ταυτότητας –μεσαίου μεγέθους ευδιάκριτη)

Οι Προκριματικές εξετάσεις θα γίνουν από 19 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2022.
-Οι υποψήφιοι των Προκριματικών εξετάσεων θα παρουσιάσουν δυο (2) θεατρικά αποσπάσματα (μονολόγους) και ένα ποίημα της αρεσκείας τους.
-Τα αποτελέσματα των Προκριματικών εξετάσεων θα ανακοινωθούν την 1η Οκτωβρίου 2022.
Οι Εισαγωγικές εξετάσεις θα γίνουν από 3 έως και 7 Οκτωβρίου 2022.

Οι υποψήφιοι σπουδαστές, που θα προκριθούν στις Εισαγωγικές εξετάσεις καλούνται να παρουσιάσουν τα εξής:
1. Δύο θεατρικούς μονόλογους δικής τους επιλογής, έναν από το αρχαίο δράμα – τραγωδία ή κωμωδία – κι έναν από το σύγχρονο ελληνικό ή ξένο θεατρικό ρεπερτόριο. (Οι μονόλογοι δεν πρέπει να έχουν σχέση με εκείνους που οι επιτυχόντες παρουσίασαν στις προκριματικές εξετάσεις.) 2. Ένα τραγούδι δικής τους επιλογής. 3.Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν γραπτά σε ελεύθερο θέμα που θα αποφασίσει η εξεταστική επιτροπή. Και 4. Έναν αυτοσχεδιασμό που θα θέσει η επιτροπή κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του ΚΘΒΕ (www.ntng.gr) στις 31/8/2022.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.