Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μάγεψε... ξεσήκωσε, αλλά και συγκίνησε η Μελίνα Ασλανίδου στα Γιαννιτσά! (βίντεο)



"Μάγεψε", ξεσήκωσε, αλλά και συγκίνησε χθες στην ξεχωριστή εμφάνισή της στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών η συντοπίτισσά μας Μελίνα Ασλανίδου, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας. 
Οι εκατοντάδες θαυμαστές της αλλά και θαυμαστές του καλού ελληνικού έντεχνου, λαϊκού και παραδοσιακού τραγουδιού, τραγούδησαν μαζί της και διασκέδασαν με την μοναδική απολαυστική ερμηνεία της τόσο σε δικά της τραγούδια όσο και άλλων καλλιτεχνών. 

Εμφανώς συγκινημένη με την εμφάνισή της στα "πάτρια εδάφη" και μπροστά στο οικείο, ιδιαίτερα ζεστό και γνωστό κοινό της ευρύτερης περιοχής, τόνισε: "Απόψε είναι διαφορετικά γιατί μεγαλώσαμε μαζί, είστε όλοι γνωστοί, είστε εδώ φίλοι μου, ξαδέλφια, αδέλφια", ενώ αποκάλυψε ότι η πρώτη φορά που τραγούδησε στη ζωή της ήταν το συγκεκριμένο "υπέροχο", όπως το χαρακτήρισε, ανοιχτό θέατρο Γιαννιτσών όταν πήγαινε γυμνάσιο και έγινε συναυλία για έναν συμμαθητή της, τον Σωτήρη. Τότε, στην πρώτη της συναυλία, είχε τραγουδήσει το τραγούδι του Μάνου Λοϊζου "Όλα σε θυμίζουν".

Η Μελίνα ξεσήκωσε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε παρά τα καμώματα του καιρού, ανταποδίδοντας την αγάπη του τραγουδώντας μαζί της. 
Αναμφίβολα ήταν μία από τις καλύτερες βραδιές του φετινού καλοκαιριού της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας!

melinag



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.