Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Κοινωνία σε Κίνηση'': Σημαντική ενημέρωση προς τους ενδιαφερόμενους για την κάλυψη των νέων θέσεων ιατρών στο νοσοκομείο ΈδεσσαςΗ Δημοτική Παράταξη Έδεσσας ''Κοινωνία σε Κίνηση'' ενημερώνει τους ιατρούς που ενδιαφέρονται για την κατάληψη των μόνιμων θέσεων που προκηρύχθηκαν στις 8/8/22 (αρ. πρωτ.7491) από το Υπουργείο Υγείας για Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας- Οργανική Μονάδα Έδεσσας , ότι:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας αποφάσισε  ομόφωνα  να ορίσει ως δικαιούχους παροχής δωρεάν σίτισης και στέγασης το ιατρικό προσωπικό  που θα υπηρετήσει στο Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας – Νοσοκομειακή Μονάδα Έδεσσας, στο Κέντρο Υγείας Άρνισσας και στο Κέντρο Υγείας Έδεσσας.  Η απόφαση αυτή λήφθηκε έπειτα από πρόταση  της ''Κοινωνία σε Κίνηση'', σύμφωνα με το άρθρ. 26 του Ν. 4807/21.
Η πρόταση αυτή αποτελεί ένα μέρος της συνολικής έμπρακτης στήριξης της παράταξής μας προς το Νοσοκομείο μας αλλά και στο Ε.Σ.Υ. γενικότερα, με στόχο τη διασφάλιση του πρωταρχικού αγαθού της υγείας για το σύνολο των πολιτών.
 
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ


Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 comments:

 1. Εμείς τα φτωχαδάκια εργαζόμενοι στο νοσοκομείο με το κατώτερο μισθό που ερχόμαστε από αλλού θα πάρουμε τίποτε έστω ένα κουπόνι για καφέ ενα γλυκό μια φλογερά κάτι από την επιχείριση σας .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Με ξένα λεφτά το μάγκα κάνεις Γιαννάκη, να δώσεις για νοίκια και για φαΐ σε γιατρούς με υψηλό μισθό όταν οι εργαζόμενοι μέσα βαράνε κουπί. Κάτι τέτοιες ιδέες με ξένα λεφτά θα σε κάνουν μόνιμο στην αντιπολίτευση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εκεί στην κοινωνία σε κίνηση με τέτοια χαζά θα διώξετε τον γιαννου ποιος έξυπνος το σκέφτηκε; τον λαό τον ρωτήσατε αν θέλει τα λεφτά του να πηγαίνουν σε γιατρούς που όλοι ξέρουμε πόσα βγάζουν.ΥΓ Ξεχάσατε να βάλετε και ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Διαβάζεις τα σχόλια και καταλαβαίνεις ότι κάποιοι είναι εκτός τόπου και χρόνου!! Να δοθούν τα κίνητρα λένε στους απλούς εργαζόμενους, που είναι φτωχοί και όχι στους γιατρούς που είναι πλούσιοι!! Αυτό που δεν αντιλαμβάνεστε φίλοι μου είναι ότι ουρά για μια δουλειά κάνουν οι απλοί εργαζόμενοι, ενώ τους γιατρούς πλέον τους ψάχνεις...Αυτός είναι ο καπιταλισμός και η ελεύθερη αγορά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.