Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλλογος Τριτέκνων Έδεσσας: Βράβευση μαθητών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευσηΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας , συγχαίρει τους/ τις επιτυχόντες/ ούσες νέους/ες φοιτητές/τριες και ιδιαιτέρως τα τέκνα τρίτεκνων οικογενειών της Περιφερειακής Ενότητος Πέλλας για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΙΕΚ το 2022.

Ο Σύλλογος και εφέτος θα βραβεύσει τους επιτυχόντες/ούσες φοιτητές τέκνα μελών του Συλλόγου. Για τον σκοπό αυτό οι ενδιαφερόμενοι/ες, μέλη του Συλλόγου να ενημερώσουν τον Σύλλογο έως 30 Αυγούστου 2022, κατά την ημέρα και ώρες λειτουργίας του γραφείου του Συλλόγου (Φλωρίνης 4 κάθε Τετάρτη από 19:00-20:00) ή ηλεκτρονικά στην ηλεκτρον. διεύθυνση: triteknoi_edessa@yahoo.gr για τα ακόλουθα αρχικά στοιχεία: Βεβαίωση πρόσβασης ή βεβαίωση σπουδών, Όνομα και Επώνυμο μέλους και τέκνου καθώς και αριθμό μητρώου συλλόγου.
Με νεότερο Δελτίο Τύπου θα γίνει ενημέρωση για τον χρόνο και τον τόπο εκτελέσεως της εκδηλώσεως.

Το Διοικητικό ΣυμβούλιοShare on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.