Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών



Τρία άτομα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Πρόκειται για έναν 30χρονο αλλοδαπό και δύο Έλληνες ηλικίας 53 και 23 ετών που ενέχονται σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις μεταφοράς.

Συγκεκριμένα, χθες 14/08/22 το απόγευμα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε ΤΑΞΙ με οδηγό 53χρονο, στο εσωτερικό του οποίου εντοπίστηκαν τέσσερις παράτυποι αλλοδαποί.
Περίπου την ίδια ώρα στην περιοχή της Ευκαρπίας, οι αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο δύο αλλοδαπούς οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός καθώς και οι διακινούμενοι επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή.
Επίσης σήμερα 15/08/22 τα ξημερώματα, συνελήφθη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης 33χρονος, ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο δύο παράτυπους αλλοδαπούς.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.