Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΚΕΠΑΠ: Προσλήψεις στο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, στη Σχολή Πληροφορικής και στα Καλλιτεχνικά ΕργαστήριαΑπό την ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας ανακοινώνονται προσλήψεις στο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, στη Σχολή Πληροφορικής και στα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια. 
Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της επιχείρησης: 
Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατάθεση αιτήσεων πρόσληψης ατόμων στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς στο μεγαλύτερο μουσικό ίδρυμα του νομού Πέλλας. Η διαδικασία αφορά την πρόσληψη Καλλιτεχνικού Διευθυντή /τριας με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου και την πρόσληψη 28 ωρομισθίων καθηγητών μουσικής διδασκαλίας.  
Στην Σχολή Πληροφορικής η ανακοίνωση αφορά τη θέση ενός Καθηγητή Πληροφορικής και στα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια την πρόσληψη 4 Εκπαιδευτών Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων με γνώση στην Ζωγραφική, Χαλκογραφία, Πλεκτική και Δημιουργικές Κατασκευές από διάφορα υλικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν ολόκληρη την προκήρυξη πρόσληψης στην ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας και της ΔΗΚΕΠΑΠ ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας» (Κ. Ασμανίδη 2 – 2ος όροφος) καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. 

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή 19 Αυγούστου. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.