Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Αποχαιρετίσαμε με βαθύ σεβασμό και τιμή την πρεσβυτέρα Παρθένα Αβραμίδου – ΧαραλαμπίδουΤο απόγευμα της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου (Μητρόπολη) Γιαννιτσών
τελέσθηκε από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιωήλ η εξόδιος ακολουθία της πρεσβυτέρας Παρθένας Αβραμίδου – Χαραλαμπίδου η οποία απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών. 
Ο βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης αναφέρει στην προσωπική του σελίδα:

''Αποχαιρετίσαμε με βαθύ σεβασμό και τιμή την πρεσβύτερα Παρθένα Αβραμίδου – Χαραλαμπίδου, που με την πλούσια κοινωνική και ποιμαντική δράση της αλλά – κυρίως με την έμπρακτη φιλάνθρωπη παρουσία της, καταξιώθηκε  στα Γιαννιτσά και όχι μόνο, αφήνοντας το στίγμα του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης.

Στις μνήμες όλων μας, μαζί με τον μακαριστό σύζυγό της Πατέρα Χαρίτωνα - ακούραστος κι’ αυτός «εργάτης» της συμπαράστασης στον «πλησίον»-  θα αποτελούν πάντα μοναδικό παράδειγμα αγάπης και προσφοράς στον συνάνθρωπο, για το πολυσχιδές ανεκτίμητο έργο τους , όπως τη δημιουργία Κατηχητικών για όλες τις ηλικίες, κατασκηνώσεων και – ειδικότερα – για το ίδρυμα "Παναγιά η Οδηγήτρια ' που αποτελεί το άνοιγμα μιας μεγάλης αγκαλιάς για κάθε παιδί που την έχει ανάγκη!

 Τα θερμότερα συλλυπητήρια στο γιό της Πατέρα Ελευθέριο, στη σύζυγό του και τα εγγόνια της.

Ας είναι η μνήμη της αιώνια και οι αρετές της παράδειγμα για όλους μας''.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment