Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Φωτιά στο Σέιχ Σου στο ύψος της Τριανδρίας – Επιχειρούν δύο καναντέρ



Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής 21 Αυγούστου στο Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη. Το σημείο της πυρκαγιάς είναι πίσω από το Θέατρο Γης , κάτω από τον περιφερειακό, μεταξύ του κόμβου Αγίου Παύλου και την έξοδο της Τριανδρίας. Η πυροσβεστική έσπευσε με 13 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα.

Επίσης, σηκώθηκε ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο, ενώ επιχειρούν και δύο καναντέρ. Στην κατάσβεση, πέρα από τους 47 πυροσβέστες, συντρέχουν ακόμη εθελοντές και υδροφόρες της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο. Η αστυνομία ενημερώνει τους οδηγούς από τον κόμβο Πανοράματος. Οι λωρίδες στο ρεύμα προς ανατολικά έγιναν δύο.

Η φωτιά οριοθετήθηκε λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα, χάρις στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών, ωστόσο, συνεχίζονται οι ρίψεις νερού από τον φόβο τυχόν αναζωπυρώσεων.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.