Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημοπρατήθηκε το έργο επισκευής του δημοτικού σχολείου ΠοντοηράκλειαςΔημοπρατήθηκε το έργο « ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΝΤΟΗΡΑΚΛΕΙΑΣ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ»


Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δημοπράτησης του έργου « ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΝΤΟΗΡΑΚΛΕΙΑΣ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ» προϋπολογισμού 230.000,00 ευρώ.
Με την ολοκλήρωση της δημοπράτησης αναδείχθηκε ο προσωρινός ανάδοχος του έργου και ακολουθεί η προβλεπόμενη διαδικασία προκειμένου το έργο να συμβασιοποιηθεί και να ξεκινήσει η υλοποίηση του.
Από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε το πρόβλημα με την στατικότητα του κτιρίου, ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης σε συνεργασία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά έδρασαν συντονισμένα προκειμένου να εκπονηθεί μελέτη και να βρεθεί χρηματοδότηση για την τάχιστη αποκατάσταση και επαναλειτουργία του σχολείου.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.