Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Πέλλας: Θέατρο Σκιών!



13 μέρες, 2 παραιτήσεις και 1 διάγγελμα μετά την μηνυτήρια αναφορά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκου Ανδρουλάκη και ακόμα οι σκιές παραμένουν! 
Κανένας, πόσο μάλλον ο Πρωθυπουργός μιας χώρας, δεν έχει το δικαίωμα να δηλώνει άγνοια για θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του πολιτεύματος, ιδίως όταν αυτά αγγίζουν το περιβάλλον του και αφορούν προσωπικές του επιλογές.
Το ερώτημα είναι αμείλικτο, ποιος ο λόγος να επιτραπεί η παρακολούθηση των τηλεπικοινωνιών ενός Έλληνα ευρωβουλευτή και υποψήφιου προέδρου κοινοβουλευτικού κόμματος;
Ο Ελληνικός Λαός ζητά εξηγήσεις!

Είναι πασιφανές πια ότι το κεντρώο προφίλ του κ. Μητσοτάκη είναι ένα επιτηδευμένα δομημένο προσωπείο, που βασίζεται σε παρακρατικές μεθόδους του χθες.
Ο φερόμενος στις δημοσκοπήσεις ως ο καταλληλότερος για Πρωθυπουργός αποδεικνύεται στην πράξη ως ο πλέον ακατάλληλος.
Η χώρα έχει ανάγκη την επιστροφή της Δημοκρατικής Παράταξης σε ρόλο πρωταγωνιστή, ώστε ως δικλείδα ασφαλείας να διαφυλάξει το δημοκρατικό κεκτημένο. 
Το ΠΑΣΟΚ, μαζί με τους δημοκρατικούς πολίτες, θα σταθεί ως ανάχωμα απέναντι σε κάθε σκοτεινή προσπάθεια υπονόμευσης της Δημοκρατίας!
Δεν θα τους κάνουμε την χάρη!

Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Όλα στο φως ΤΩΡΑ .Όποιος θέλησε να παγιδέψει αυτόν τον ογκόλιθο της πολιτικής Ανδρουλάκη να λογοδοτήσει.Γιατί ο εισαγγελέας έδωσε το πράσινο φως για την παρακολούθησή του;;;;Όλοι οι δημοκράτες το ντουφέκι σας για να πολεμήσετε για την δημοκρατίας ΣΑΣ.Λαμόγια όλα εδώ πληρώνονται ,θα πέσει το γέλιο της αρκούδας. Δυστυχώς ενώ εμείς θα χαχανίζουμε οι εχθροί της χώρας θα χαίρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντουβάρι τράβα σε καμιά Αλβανία , τι δουλειά έχεις στην Ελλάδα;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Γυμνοσάλιαγκα τράβα στην σκοτεινή τρύπα σου,τι δουλειά έχεις στο φως.

      Διαγραφή
  2. Θέλω να μάθω γιατί τον παρακολουθούσαν για να βγάλω άκρη, θέλω να δω τι ήταν αυτό που έδωσε εισαγγελέας άδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι βρωμάει εδώ; γιατί ολόκληρος εισαγγελέας έδωσε εντολή για παρακολούθηση;αν θέλανε πραγματικά να τον παρακολουθήσουν γιατί δεν το έκαναν στα μουλωχτά; γιατί να το μάθει εισαγγελέας;γιατί να γίνει "νόμιμα ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρέπει να είσαι δεξιός με υψηλό I.Q Τσομπάνε........

      Διαγραφή
    2. Καθεστωτική νοοτροπία λέγεται. Όταν εσύ είσαι ο πρωθυπουργός, ο πατέρας σου ήταν πρωθυπουργός, η αδερφή σου βουλευτής και πρώην υπουργός και ο ανιψιός σου δήμαρχος, εύκολα πιστεύεις ότι το κράτος είναι τσιφλίκι του μπαμπά σου.

      Διαγραφή
    3. Εσύ ρε κοπελίτσα δεν θέλεις να μάθεις γιατί τον παρακοουθουσαν, δεν έχεις απορία ή μασουλας ότι σου σερβίρουν από το κόμμα

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.