Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ψεκασμοί για την καταπολέμηση κουνουπιών στον Δήμο Πέλλας



Γι΄ ακόμη μια χρονιά ο δήμος Πέλλας πραγματοποιεί ψεκασμούς συνεπικουρώντας το βασικό πρόγραμμα που εκτελείται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την καταπολέμηση των κουνουπιών και την προστασία της δημόσιας υγείας.
Οι ψεκασμοί γίνονται από συνεργείο της Διεύθυνσης Καθαριότητας- Πρασίνου –Περιβάλλοντος σε φρεάτια ομβρίων, πάρκα, πλατείες και δημόσιους κοινόχρηστους χώρους εντός του αστικού ιστού και σε όλες τις δημοτικές ενότητες.
Να σημειωθεί ότι για χώρους εκτός αστικού ιστού, ρέματα, κανάλια, δασικές εκτάσεις κ.α. την εφαρμογή των ψεκασμών αναλαμβάνει η Π.Ε. Πέλλας.

Γραφείο τύπου Δήμου Πέλλας



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ευτυχως τα κουνουπια που μας πινουν το αιμα απο τον Ιουνιο "κανουν πιατσα" στον Ανατολικο Νειλο. Αν θα ηταν θαμωνες της Δυτικης πλευρσς του ποταμου, αλοιμονο μας. Βρε καραγκιοζηδες Δεκαπενταυγουστο κανετε εφαρμογες και εκδιδετε δελτιο τυπου; Ποσο χαζοι και ανικανοι ειστε εκει στον Δημο Πελλας; Ο γεωπονος δημαρχος σας δεν γνωριζει οτι τα αυγα τα "καθαριζουν" στην επωαση; Ουτε οτι οι ψεκασμοι γινονται δις κατα την δειαρκεια του 6ου και 7ου μηνα του χρονου; Καλα κρασα λοιπον και του χρονου που θα ειστε πολιτες λογω απολυσης απο τα αξιωματα σας, θα δειτε πως υπαρχουν λυσεις και μαλιστα απλες και ευκολες. Μερακι θελει και οχι επαγγελματικη πολιτικη για ενα μισθο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορω να ρωτησω τον Καστεριδη, τον Θοδωριδη και οποιον τελος παντων θελει να γινει δημαρχος γιατι λουφαζουν;Θα κανουν αντιπολιτευση και καταγγελιες στον ανικανοτερο δημαρχο της μακεδονιας;Το ωριμο φρουτο που πιστευουν οτι ειναι ο Σταμκος πρεπει καποιος να το κουνησει, να το φυσηξει, να το χτυπησει με καλαμι.Γιατι κοιμαστε ρε κοτες και τον αφηνετε να εξουσιαζει με μια ντουζινα συμβουλους ενω εσεις ειστε διπλασιοι;Μηπως ειστε οι λαγοι του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΟΥΝΕΛΙΑ.ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΣΥΛΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ.ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ.ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΑΙΖΕΙ ΑΜΑΣΗΤΑ.Ο ΤΟΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΥΠ.ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙ.ΤΙ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΤΙ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΤΙ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΤΙ ΤΕΚΤΕΡΙΔΗΣ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΒΑΘΙΑ.Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΘΕΛΕΙ ΥΠ.ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ!!! ΑΚΟΥΣ ΡΑΝΤΙΣΜΑ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.