Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δραματική επιχείρηση διάσωσης τριών ορειβατών αθλητών στην Δράμα που χτυπήθηκαν από κεραυνό - Χωρίς τις αισθήσεις του ο ένας



Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση διάσωσης τριών ορειβατών, που συμμετείχαν σε δρομικό αγώνα, στο όρος Φαλακρό στη Δράμα.
Οι τρεις αθλητές απομακρύνθηκαν από την υπόλοιπη ομάδα και χάθηκαν τα ίχνη τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι χτυπήθηκαν από κεραυνό, ενώ ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Γιάννης Αρτοποιός, μιλώντας στην ΕΡΤ έκανε γνωστό ότι ένας άνδρας 55 ετών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ ένας 56χρονος είναι σοβαρά τραυματίας.
Σύμφωνα με τον κ. Αρτοποιό, ο τρίτος άνδρας της παρέας είναι καλά στην υγεία του και είναι εκείνος που κατάφερε να ενημερώσει τις Αρχές.
Η επιχείρηση είναι δύσκολη καθώς στην περιοχή επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες. Στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.