Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο αντιπεριφερειάρχης Δάνης Τζαμτζής στον εγκαταλελειμμένο αρχαιολογικό χώρο της Νέας Πέλλας (φωτο)



Τον εγκαταλελειμμένο αρχαιολογικό χώρο της Νέας Πέλλας επισκέφθηκε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, μετά τις δημοσιεύσεις και τα ρεπορτάζ του συντοπίτη μας συναδέλφου Γιώργου Ροδάκογλου σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται ο αρχαιολογικός χώρος στην περιοχή των Λουτρών του Μ. Αλεξάνδρου στη Νέα Πέλλα. 
Υπενθυμίζουμε ότι από το ρεπορτάζ αποκαλύπτεται μια πρωτοφανής εγκατάλειψη του συγκεκριμένου αρχαιολογικού χώρου που βρίσκεται στην είσοδο της Νέας Πέλλας, παραπλεύρως της Εθνικής Οδού.
Πάντως σε κάθε περίπτωση, μετά από την σημερινή επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη στο χώρο για αυτοψία, αναμένονται εξελίξεις και φυσικά η ανάληψη πρωτοβουλιών για να αποκατασταθεί ο ιδιαίτερα σημαντικός -από ιστορικής και τουριστικής άποψης- χώρος της Π.Ε. Πέλλας, ο οποίος ανήκει στην αρμοδιότητα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας.

Σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο καλός δημοσιογράφος επισημαίνει τα εξής:
"Οι εξελίξεις μετά τις δημοσιεύσεις του thes.gr είναι άμεσες. Ο αντιπεριφεριάρχης επικοινώνησε τέσσερεις φορές μαζί μου από την πρώτη στιγμή ενώ σήμερα ήρθε στην Νέα Πέλλα για αυτοψία. Η δεύτερη εξέλιξη αφορά στην εισαγγελία Γιαννιτσών η οποία προχώρησε στη διαδικασία προανακρίσεων περί αρχαιοτήτων. Παιδιά εκεί στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας τι θα κάνετε εν τέλη, με την παραβιασμένη πόρτα της Παλαιοχριστιανικής Βυζαντινής εκκλησίας του 450; Τι περιμένετε… να κλαπούν αρχαιότητες, κάτι που ίσως και να έχει γίνει; Πάντως ως υπηρεσία θα πρέπει να καυχάστε πολύ γι' αυτή την άθλια εικόνα που ακόμη και ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας διαπιστώνει, όπως και οι Ολλανδοί τουρίστες που μας επισκέφτηκαν πρόσφατα και μάλιστα θα δημοσιεύσουν την γνώμη τους σε περιοδικό!"









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Οπου δεν πιπτει λογος, πιπτει ραβδος. κ. Ροδακογλου αν δεν επιλαμβανοταν το θεμα η δικαιοσυνη αυτος που ξεραινει το σκ@το του για να το κανει παξιμαδι, δεν θα εμπαινε στον κοπο ουτε καν το δημοσιευμα να διαβασει. Λετε ενας πρωην Δημαρχος, Βουλευτης, Αντιπεριφερειαρχης στην Πελλα να μην γνωριζε το θεμα; Μηπως δεν εχει επισκεφθει τον επιμαχο χωρο ποτε στην ζωη του; Απλα ειναι υποκριτης και φοβαται τις επερχομενες συνεπειες. Ο αλλος φαντομας Δημαρχος Πελλας δεν ξυπνησε ακομη το παιδι; Που ειναι η αντιδραση που θα επρεπε να βγαλει πρωτος πρωτος ο Δημος Πελλας; Ξερετε οτι στο σπιτι του κρεμασμενου το σκοινι το θαβουν βαθια. Ξεφτιλες οι αυτοδιοικητικοι, μπραβο στον συντοπιτη μας δημοσιογραφο και στο karatzova που ανεδειξαν αυτο το τοσο σημαντικο θεμα. Ο Σταμκος δεν εχει στην περιοχη Δημοτικους Συμβουλους, 'η Προεδρους, ' η Τοπικους Συμβουλους; Ο ιδιος οταν εχει καμερες και φωτογραφους για μαραθωνιους, φλογες κλπ, βαζει κουστουμι και παει καμαρωτος. Τωρα σε ποια σπηλια κρυβεται; Τα ψωμια σου Δημαρχε ειναι τοσα οσα και τα φραγκα ενος ζητιανου που κοιμαται σε παγκακι στην Ομονοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουραστήκαμε απο τις φωτογραφίες των πολιτικών, με φόντο άλλοτε καταστροφές σε αγρούς ( λές και ο ΕΛΓΑ είναι τσιράκι τους και αποζημιώνει κατα το δοκούν), είτε με κανένα εκσκαφέα που καθαρίζει ενα κανάλι, είτε με παπάδες, είτε στα πανηγύρια . FACTA NON VERBA ( Εργα και οχι λόγια θέλουμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστες οι αποψεις σας κυριε αλλα να τις εφαρμοζουν ολοι οσοι ασχολουντε με την πολιτικη. Ησασταν υποψηφιος βουλευτης και αν δεν με απατα η μνημη μου, προς τιμην σας δεν μπηκατε σε αυτο το κολπο. Γιατι και η Ν.Δ και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ το εχουν ξεφτελισει. Οπως επισης το εχει ξεφτελισει και η αυτοδιοίκηση ολων των βαθμίδων, θεωρωντας τον οποιοδηποτε φορεα /οργανισμο ιδιοκτησια τους. Οι Δημαρχοι δεν εχουν μαντιλι να κλαψουν και σπευδουν να φωτογραφηθουν. Οι Αντιπεριφερειάρχες το ιδιο. Το ζητημα που απασχολει την ιστορια του τοπου μας ομως ειναι μείζον και καποιος πρεπει να τους παρει το μαντολάτο απο το χερι. Αυτο το ρεζίλι εχει ηδη γινει μεγα θεμα σε πολλα Ευρωπαικα τηλεοπτικα δικτυα και ιστοτοπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.