Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Eσπερινό ΕΠΑΛ Γιαννιτσών: Έγκριση προγράμματος Erasmus+ για το έτος 2022Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ Γιαννιτσών είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έγκριση Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ για το έτος 2022, Δράση ΚΑ1 - Μαθησιακή Κινητικότητα Εκπαιδευομένων και Προσωπικού του Τομέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης με τίτλο «Βήματα ευθυγραμμισμένα με την Ευρώπη» και κωδικό αριθμό 2022-1-EL01-KA122-VET-000078863.

Η κινητικότητα θα υλοποιηθεί το Σχολικό Έτος 2022-2023 στο Τορίνο της Ιταλίας και θα λάβουν μέρος 16 μαθητές των Τομέων Μηχανολογίας, Πληροφορικής, Οικονομίας Διοίκησης, Νοσηλευτικής και Γεωπονίας για παρακολούθηση εργασίας σε επιχειρήσεις για 16 ημέρες.
Το σχολείο μας υιοθετεί εδώ και οκτώ χρόνια Ευρωπαϊκές Δράσεις και επιδιώκει να παρέχει τα βέλτιστα αποτελέσματα για την μετέπειτα επαγγελματική σταδιοδρομία και αποκατάσταση των μαθητών μας. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με Εθνική Μονάδα Συντονισμού για την Ελλάδα το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ).

Η Διευθύντρια
Καρύπη ΜαρίαShare on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.