Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Kαταγγελία Γιαννιτσιώτη για τους ''εξορκιστές'' στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)


Είδε την γυναίκα του να κάνει την δαιμονισμένη στο Youtube


Ακόμη μια καταγγελία για την δράση των εξορκιστών της Θεσσαλονίκης και της «Εκκλησίας των Εθνών» φέρνει στο φως το Live News.
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο Live News o Φώτης Παναγιωτάκος από τα Γιαννιτσά, η οικογένειά του διαλύθηκε όταν η γυναίκα και τα παιδιά του προσηλυτίστηκαν στην «Εκκλησία των Εθνών».
«Τόσα χρόνια πολεμάω και φωνάζω μόνος μου γι’ αυτή την οργάνωση και αυτόν τον άνθρωπο…», ήταν τα πρώτα λόγια του κύριου Παναγιωτάκου, ο οποίος είδε την οικογένειά του να διαλύεται.
«Ήξερα ότι η γυναίκα μου πάει κάπου, ότι μαζεύονται κάπου… Βέβαια, την ρωτούσα που πήγαινε, μου έλεγε «πάμε σε κάποια σπίτια, μιλάμε, τραγουδάμε, ψήνουμε». Το έμαθα όταν πρωτοείδα το βίντεο με τον εξορκισμό».
Στο συγκεκριμένο βίντεο απεικονίζεται η πρώην σύζυγός του ως δαιμονισμένη να ωρύεται, ωστόσο ο ίδιος αποκάλυψε στο Live News πως όσο ήταν μαζί της δεν έβλεπε κάποια δαιμονισμένη γυναίκα. «Ή κάποιο θέατρο παίζει ή κάτι της δώσανε», είπε.
Ο κ. Παναγιωτάκος είχε παρευρεθεί μία φορά στην «Εκκλησία των Εθνών» και δήλωσε πως ήταν υποψιασμένος από την αρχή για το τι γίνεται στις συγκεντρώσεις αυτές.
«Πάντα έλεγα στη γυναίκα μου ότι είναι απατεώνες και θα μας καταστρέψουν. Όταν είδα το βίντεο την πήρα τηλέφωνο και της είπα «τι είναι αυτά;». Μου είπε «δεν είμαστε εμείς». Όταν είδα το κανονικό βίντεο από το site τους σοκαρίστηκα», δήλωσε.
Η «Εκκλησία των Εθνών» θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και θα συνεχίζει το έργο της και τους εξορκισμούς είπε ο επικεφαλής Χαράλαμπος Τσακωνίδης.
Ο ίδιος, αφού αφέθηκε ελεύθερος με τη δίκη να πηγαίνει για τον Νοέμβριο, μίλησε στο LIVE NEWS και τόνισε ότι η «Εκκλησία των Εθνών» θα συνεχίσει κανονικά το έργο της.
Σας άφησαν για να γίνει τον Νοέμβριο η δίκη;
-Ναι. Όπως το είπαν στις ειδήσεις. Λυπάμαι πολύ που δεν δείξατε τίποτα από όλα αυτά που συζητήσαμε. Το μόνο πράγμα που σας ενδιέφερε ήταν τα χρήματα και οι δωρεές, άρα δεν έχω κάτι άλλο να πω μαζί σας.
Τώρα με όλα αυτά που γίνανε;
-Δεν χρειάζεται να περάσετε (σ.σ. μήνυμα). Ξέρετε εσείς τι θα περάσετε πολύ καλά. Θα συνεχίσει κανονικά η «εκκλησία», δεν μπορεί να σταματήσει για κανέναν λόγο.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Από το καλό στο χειρότερο πάμε θεε μου σώσε βοήθησε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχαμε τους πεντηκοστιανους, τώρα και αυτοί......απατεωνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.