Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διαμαρτυρία κατοίκου Αλμωπίας: Κάηκε το routers από πτώση κεραυνού (χωρίς τηλέφωνο & internet) - Πόση υπομονή χρειάζεται να έχω!



Από το  βράδυ της Κυριακής δεν έχουμε σταθερό τηλέφωνο και internet συνεπεία κεραυνού!!!!
Επανειλημμένως ανάφερα τη βλάβη στην Cosmote η οποία αρχικά απάντησε ότι μέχρι την Τρίτη θα έχει λυθεί το πρόβλημα, μετά είπαν Τετάρτη μεσημέρι, μετά έστειλαν sms ότι ενδέχεται να έρθει τεχνικός. Μέχρι τώρα (απόγευμα Πέμπτης) δεν εμφανίστηκε κανείς αλλά το θέμα είναι σε εξέλιξη και ότι είναι σε προτεραιότητα. 
Ηλίου φαεινότερο ότι κάηκε το router από τον κεραυνό. Προς τιμήν του καταστήματος Γερμανός στην Αριδαία που αμέσως μου είπαν ότι κάηκε το router και να ζητήσω να δοθεί εντολή αντικατάστασης από τον Γερμανό, όταν το ζητήσαμε απάντησαν "το θέμα είναι συστημικό".
Σήμερα είδα πάνω σε στύλο στη γειτονιά μας έναν τεχνικό της cosmote, πήγα του είπα για το πρόβλημα και μου απάντησε "Δεν έχω άλλη εντολή για βλάβη εδώ"!!!!! και έφυγε.....!!!!
ΠΟΣΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ;;;;;!!!!!

Δωροθέα Αλμωπίας - Δημήτρης Αλατζάς



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Την ίδια Κυριακή κάηκε και το δικό μας ρούτερ. Δευτέρα πρωί πήρα στη wind , απευθείας βάλανε στο κινητό 1500 λεπτά δωρεάν συν απεριόριστο ίντερνετ για 15 μέρες, ενώ το μεσημέρι μου ήρθε μήνυμα ότι έστειλαν καινούργιο ρούτερ με κούριερ. Ήδη το έχω παραλάβει. Καμία ταλαιπωρία, μπράβο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.