Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τραγωδία στην άσφαλτο στην Ημαθία: Πριν από 14 χρόνια είχε σκοτωθεί σε τροχαίο και ο αδελφός του 21χρονου



Ραγίζουν καρδιές οι γονείς του Δημοσθένη, τον οποίο υιοθέτησαν όταν έμεινε ορφανός σε ηλικία 7 ετών


Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στην Ημαθία. Για δεύτερη φορά η μοίρα «χτύπησε» μια οικογένεια στο Νεόκαστρο. Ο μόλις 21 ετών γιος τους, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σε τροχαίο, όπως ακριβώς και ο θετός αδερφός του πριν από 14 χρόνια.
Ο 21χρονος Δημοσθένης χάθηκε και μαζί με αυτόν χάθηκε και η ελπίδα που ήρθε στη ζωή των θετών γονιών του, όταν σκοτώθηκε το πρώτο παιδί τους σε ηλικία 15 ετών.
Όταν σκοτώθηκε ο βιολογικός γιος τους πριν από 14 χρόνια υιοθέτησαν τον Δημοσθένη. Το αγόρι είχε μείνει ορφανό σε ηλικία 7 ετών, τον αγάπησαν, τον μεγάλωσαν και έγινε το παιδί της καρδιάς τους.
Όμως η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Ο 21χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο, όταν επέστρεφε με το αυτοκίνητο του από τη Βέροια στο Νεόκαστρο.
Στο 6ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Μελίκης – Κουλούρας έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε σε δέντρο. Ο νεαρός ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια.
Απαρηγόρητοι οι γονείς του κοιτούν τις φωτογραφίες και καταρρέουν.
Οι γονείς του άτυχου νέου, δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έχασαν τόσο ξαφνικά τον «άγγελό» τους. «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» λέει σπαράζοντας ο πατέρας του 21χρονου.
«Κάνατε θεάρεστο έργο» σχολίασε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Tlive στον Alpha με τη μητέρα του 21χρονου να απαντάει με κλάματα στα μάτια «Δεν έκανα τίποτα. Αφού έφυγε από τα χέρια μου, τίποτα δεν έκανα. Αχ ματάκια μου όμορφα!» απάντησε η μάνα και φίλησε τη φωτογραφία του παιδιού της.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα του κουράγιο να δίνει στην οικογένεια του και στους φίλους του καλο ταξίδι να εχει στην γειτονιά των αγγέλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.