Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στη Σκύδρα για καλό σκοπό ο ΠΑΟΚ - Το ιδιαίτερο φιλικό της Κ16



Στη Σκύδρα για έναν πολύ καλό σκοπό θα βρεθεί η Κ16 του ΠΑΟΚ, αφού ο τοπικός ΝΠΣ Σκύδρας διοργανώνει φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με τα έσοδα αυτού να πηγαίνουν σε συλλόγους που στηρίζουν την πόλη.
Μάλιστα ο τοπικός σύλλογος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση- κάλεσμα για το φιλικό, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου στις 18:00, στο ΔΑΚ Σκύδρας.

Η ανακοίνωση:
"Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη των εκδηλώσεων μας.
Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε φιλανθρωπικό αγώνα τον ΠΑΟΚ Κ16.
Με την δική μας προσπάθεια και την δική σας στήριξη, μπορούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τους συλλόγους της πόλης μας που με πολύ κόπο και προσωπική εργασία προσπαθούν καθημερινά να βάλουν το λιθαράκι τους για μια καλύτερη κοινωνία, για ένα πιο όμορφο αύριο.
Όλοι μαζί μπορούμε!
Τετάρτη 14ης Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18:00, ΔΑΚ Σκύδρας Μια μέρα χαράς, με στιγμές αλληλεγγύης όπως θα έπρεπε να είναι όλες οι κοινωνικές και αθλητικές εκδηλώσεις. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και θα χαρούμε να την μοιραστούμε μαζί σας.
Σας περιμένουμε."





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.