Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πράξη Αγάπης από τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών στη Σκύδρα: Έγραψε 161 δότες μυελού των οστών! (φωτο)



Με πολύ χαρά και ικανοποίηση ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών, συνεργάτης του ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ (τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών), μαζί με το Κέντρο Υγείας Σκύδρας πραγματοποίησε δράση στον χώρο της τοπικής έκθεσης του Δήμου Σκύδρας. 
Όπως επισημαίνει η πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Μίντζολη Λαγομάτη, "ενημερώσαμε, εγγράψαμε και συλλέξαμε στοματικό επίχρισμα από 161 δότες εθελοντές μυελού των οστών. Το υψηλότερο νόημα της αλληλεγγύης έγινε πράξη!" και συνεχίζει:
"Πολύ πρόθυμα, με ενθουσιασμό και ευαισθησία οι νέοι της περιοχής προσήλθαν στο περίπτερό μας και εκτέλεσαν την επιθυμία τους να γίνουν δότες μυελού των οστών, να γίνουν Γέφυρα ζωής." 
Τέλος, η κα Λαγομάτη ευχαριστεί την Δήμαρχο Σκύδρας, την προϊσταμένη και τους νοσηλευτές του Κ.Υ. Σκύδρας και μια σειρά ατόμων για την συμβολή τους στην πρωτοβουλία.
Φυσικά, απευθύνει "ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 161 δότες που εντάχθηκαν στην παγκόσμια ομάδα των εθελοντών δοτών μυελού των οστών!"














Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.