Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δύο νεκροί από ισχυρή έκρηξη σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας στην Πρέβεζα – Συνελήφθησαν 2 άτομα



Δύο νεκροί και δύο ελαφρά τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας κοντά στο Καναλάκι Πρέβεζας, κατά τη διάρκεια εργασιών ηλεκτροσυγκόλησης.

Συνελήφθησαν οι δύο υπεύθυνοι της επιχείρησης και του εξωτερικού συνεργείου που πραγματοποιούσε εργασίες οξυγονοκόλλησης.

Θανάσιμα τραυματίστηκαν ένας 40χρονος από τον Μύτικα της Πρέβεζας και ένας 39χρονος Αλβανικής καταγωγής, ενώ η έκρηξη προκλήθηκε σε σωλήνες παροχής οξυγόνου την ώρα που οι άτυχοι άνδρες εκτελούσαν εργασίες.

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν νεκροί στο Κ.Υ. Καναλακίου όπου και παραμένουν  προκειμένου να μεταφερθούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για νεκροψία.

Επίσης δύο ελαφρά τραυματίες χωρίς να διατρέχουν τον παραμικρό κίνδυνο για την ζωή τους, προσήλθαν στο Γ.Ν. Πρέβεζας ο ένας για προληπτικές εξετάσεις και ο έτερος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για φροντίδα του τραύματος από χειρουργό ΩΡΛ.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.