Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Δρόμος Θυσίας 2022 - Δηλώσεις συμμετοχής


Ο Δρόμος Θυσίας 2022 – 9ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΕΛΛΑΣ / PELLA HALF MARATHON, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου ώρα 9.00 πμ.

Ο Δρόμος Θυσίας, στην μνήμη των εκτελεσθέντων Γιαννιτσωτών από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 14 Σεπτεμβρίου 1944, έχει καθιερωθεί και πραγματοποιείται από τον Δήμο Πέλλας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Α.Σ.Α.Ε.Δ., σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών.
H εκκίνηση θα δοθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Πλατανότοπου Γιαννιτσών και η διαδρομή 21.097,5 μ. έχει διεθνή πιστοποίηση από την IAAF / ΑΙΜΣ .

Δρόμος « ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΡΟΝΤΖΟΣ »
Η Διαδρομή Ελεύθερου Τρεξίματος – Δυναμικού Βάδην μήκους 6.000μ. χωρίς συναγωνισμό, μετά από πρόταση της Ο.Μ.Γ., καθιερώνεται ως Δρόμος «ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΡΟΝΤΖΟΣ» .
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9.10πμ, αμέσως μετά την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου, στο Δ.Α.Κ. του Πλατανότοπου. Ο τερματισμός θα γίνει στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν το μετάλλιο της διοργάνωσης, δίπλωμα συμμετοχής, μπλουζάκι και σακίδιο πλάτης. Κύπελλα θα δοθούν στους πρώτους των κατηγοριών του PELLA HALF MARATHON.

Δρόμος Μαθητών Δημοτικών Σχολείων 1.000μ
Ο Δρόμος μαθητών Δημοτικών Σχολείων 1.000μ, θα πραγματοποιηθεί για 7η χρονιά. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11.30 στην πλατεία ΕΠΟΝ και ο τερματισμός θα γίνει κάτω από την αψίδα τερματισμού του PELLA HALF MARATHON στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.
Στους μαθητές θα δοθεί μετάλλιο, δίπλωμα συμμετοχής και μπλουζάκι.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
- Ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας: www.dimospellas.gr/marathon
- Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Πέλλας τηλ. 2382 3 50850 ώρες 9:00 – 14:00, email: aodig@giannitsa.gr
- Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών email:omgrunnersclub@gmail.com– υπεύθυνος : Νίκος
Τομπουλίδης
Αιτήσεις εγγραφών θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη προ του Αγώνα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.
Η συνδρομή ορίζεται συμβολικά στα 5 ευρώ. Εξαιρούνται οι μαθητές – φοιτητές – άνεργοι –πολύτεκνοι – τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, οι σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών, ενώ οι οικογένειες δίνουν μία συνδρομή. Το σύνολο των συνδρομών θα δοθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ ένα μέρος θα διατεθεί στα έξοδα του αγώνα.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ - ΧΟΡΗΓΟΙ
Παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται να στελεχώσουν τις ομάδες εθελοντών εκκίνησης, γραμματείας, φύλαξης διασταυρώσεων, υποστήριξης ανεφοδιασμού, παραλαβής ρουχισμού δρομέων, καθαρισμού, όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πολιτιστικό πρόγραμμα, καθώς επίσης και όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν στη διοργάνωση ως χορηγοί – προμηθευτές, να επικοινωνούν με το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Πέλλας.

Δήμος Πέλλας / Γραφείο Αθλητισμού, υπεύθυνη Δώρα Συλλέκτη, τηλ 23823 50850, e-mail: aodig@giannitsa.gr.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.