Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διάγνωση του καρκίνου του προστάτη σε μόλις 24 ώρες για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τη U4U



Μια καινοτόμα υπηρεσία, τη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη σε μόλις 24 ώρες, που βάζει τέλος στην αγωνία και την αναμονή των ασθενών φέρνει στην Ελλάδα η ουρολογική ομάδα U4U με επικεφαλής τον ουρολόγο-χειρουργό, Δρα Ανδρέα Ανδρέου. Είναι η πρώτη φορά που η υπηρεσία αυτή παρέχεται στη χώρα μας και οδηγεί σε μια πραγματική επανάσταση στη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη, που συνήθως απαιτεί τουλάχιστον 14 ημέρες για να ολοκληρωθεί.
Η νέα, καινοτόμα οργάνωση της διαγνωστικής διαδικασίας από τη U4U διαρθρώνεται ως εξής: Αν έχετε πάρει στα χέρια σας την εξέταση του ειδικού αντιγόνου PSA και η τιμή του είναι αυξημένη, τα βήματα που θα ακολουθήσετε είναι τα ακόλουθα:
- Επισκέπτεστε τους εξειδικευμένους και έμπειρους ουρολόγους της U4U για την απαραίτητη κλινική εξέταση.
- Υποβάλλεστε σε πολυπαραμετρική μαγνητική τομογραφία, μια εξειδικευμένη απεικονιστική μέθοδο με πολύ υψηλή διαγνωστική ευαισθησία, η οποία βοηθά στον εντοπισμό και τη σταδιοποίηση του καρκίνου του προστάτη και διενεργείται από τα σύγχρονα μηχανήματα του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
- Με βάση την πολυπαραμετρική μαγνητική τομογραφία υποβάλλεστε σε βιοψία fusion την ίδια ημέρα. Σε αυτό το στάδιο η ομάδα της U4U αξιοποιεί τη διαπερινεϊκή βιοψία fusion του προστάτη με ανώτερη
ευαισθησία στην παρακέντηση βλαβών (ακόμη και μη προσπελάσιμων με τη διορθική βιοψία), αλλά και με χαμηλότερο ποσοστό λοιμώξεων και σήψης (περίπου 1 στα 500 σε σχέση με το 1/50 με την παραδοσιακή διορθική βιοψία).
- Την επόμενη ημέρα, δηλαδή εντός 24 ωρών από την έναρξη της διαδικασίας, τα αποτελέσματα της βιοψίας είναι έτοιμα και σας γνωστοποιούνται.
«Επιταχύνουμε μια διαδικασία που συνήθως διαρκεί 14 ημέρες, έχοντας έτοιμα τα αποτελέσματα σε 1 ημέρα. Έτσι, διαθέτοντας
έγκαιρη διάγνωση, διαθέτουμε και έγκαιρη θεραπεία» σημειώνει ο Δρ Ανδρέου.
Ξεχάστε τα πολλά ραντεβού και την αναμονή και λάβετε σε 24 ώρες μια σαφή απάντηση για το αν υπάρχει κακοήθεια ή όχι από την αξιόπιστη, έμπειρη και με καινοτόμα προσέγγιση ομάδα ουρολόγων της U4U.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.