Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δράση Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών: 60 δότες εντάχθηκαν στην παγκόσμια ομάδα εθελοντών δοτών μυελού των οστών! (φωτο)



Με πολύ χαρά και ικανοποίηση ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών αρωγός του νοσοκομείου Γιαννιτσών και συνεργάτης του ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ (τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών), 
μαζί με την αιμοδοσία του νοσοκομείου, πραγματοποίησαν μια ιδιαίτερα σημαντική δράση στον χώρο της τοπικής έκθεσης (εμποροπανήγυρη) στα Γιαννιτσά.
Η πρόεδρος του Συλλόγου, Μαρία Λαγομάτη, επισημαίνει χαρακτηριστικά:
"Ενημερώσαμε, εγγράψαμε και συλλέξαμε στοματικό επίχρισμα από 60 δότες εθελοντές μυελού των οστών. Το υψηλότερο νόημα της αλληλεγγύης έγινε πράξη!
Πολύ πρόθυμα με ενθουσιασμό και ευαισθησία οι νέοι της περιοχής προσήλθαν στο περίπτερό μας και εκτέλεσαν την επιθυμία τους να γίνουν δότες μυελού των οστών. 
Να γίνουν Γέφυρα ζωής!
Θερμά ευχαριστώ την προϊσταμένη της αιμοδοσίας του νοσοκομείου Αγνή Μιχαηλίδου και τις εργαζόμενες στην αιμοδοσία Μαρία Τσολάκη, Βάσω Κεφαλά, Μαρία Πέσιου, Γεωργία Πρόντη.
Την προϊσταμένη του Κέντρου Υγείας Σκύδρας Νίκη Ποζίδου που ήταν την πρώτη μαζί μας, 
οι οποίες στήριξαν, δούλεψαν με ενθουσιασμό για να τελεσφορήσει με επιτυχία η τριήμερη ενέργεια!
Ευχαριστούμε τον Δήμο Πέλλας για την φιλοξενία στο περίπτερό του!
Και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους 60 δότες που εντάχθηκαν στην παγκόσμια ομάδα των εθελοντών δοτών μυελού των οστών!"










Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.