Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άγρια συμπλοκή σε συναυλία τράπερ στην Κατερίνη – Μπουνιές, κλωτσιές και 7 τραυματίες


Άγρια συμπλοκή με επτά τραυματίες σε κλαμπ στην Κατερίνη όπου εμφανιζόταν γνωστός τράπερ. Σύμφωνα με την ertnews ο καλλιτέχνης ήταν επάνω στη σκηνή και ερμήνευε τις επιτυχίες του και κάποια στιγμή ξαφνικά έφυγε από τη σκηνή και μπήκε μέσα στον καβγά ο οποίος ήταν σε εξέλιξη. Ο ένας πετούσε στον άλλο τραπέζια, καρέκλες, μπουκάλια, έπεφταν μπουνιές και κλωτσιές, ακούγονταν ουρλιαχτά και οι πελάτες άρχισαν να τρέχουν δεξιά και αριστερά για να σωθούν.
Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν επτά άνθρωποι, όχι ευτυχώς σοβαρά, οι οποίοι χρειάστηκε να διακομιστούν στο νοσοκομείο της Κατερίνης ενώ δυο κοπέλες έμειναν για νοσηλεία.
Ο καλλιτέχνης έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είδε ξαφνικά να γίνεται μπροστά του ένας καβγάς και να πετάγονται μπουκάλια προς την σκηνή κι ότι έπρεπε κι εκείνος να επέμβει για να σταματήσει όλο αυτό.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.