Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα Διευθυντή ΠΕ Πέλλας προς τους εκπαιδευτικούς για την έναρξη του νέου σχολικού έτους



Άλλη μια σχολική χρονιά ξεκινά σήμερα, γεμάτη αισιοδοξία αλλά και ανησυχίες. Το βλέμμα ολόκληρης της κοινωνίας είναι στραμμένο σε εμάς τους εκπαιδευτικούς, ευελπιστώντας σε ένα καλύτερο μέλλον, γεμάτο προκοπή και πρόοδο.

Στον χώρο του σχολείου, από σήμερα το πρωί αρχίζει η καθημερινή εργασία μας. Με ανανεωμένες δυνάμεις από τις διακοπές του καλοκαιριού, με σκέψη καθαρή, υπομονή, αγάπη, πνεύμα και σώμα πρόθυμο, καλούμαστε να αξιοποιήσουμε κάθε ώρα εργασίας για να κάνουμε τη σχολική ζωή πηγή χαράς, γνώσης και δημιουργίας.
Φέτος ξεκινάμε με 8600 επιπλέον νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς, με αναβάθμιση του ολοήμερου, με σημαντικά ενισχυμένο πρόγραμμα σπουδών εμπλουτισμένο με δημιουργικές δράσεις, με πιλοτική εφαρμογή των νέων προγραμμάτων σπουδών, με συμπεριληπτική εκπαίδευση, με υποχρεωτική δίχρονη εκπαίδευση στο Νηπιαγωγείο και με πολλές ακόμη καινοτομίες.
Αγαπητοί συνάδελφοι/αγαπητές συναδέλφισσες, το έργο σας δεν είναι καθόλου εύκολο. Είναι επίπονο, λεπτό, δύσκολο. Όμως, με επιδεξιότητα, μεθοδικότητα, εργατικότητα και προπαντός αγάπη για το παιδί αναμένουμε να ανταποκριθείτε με επιτυχία στον πολυεπίπεδο ρόλο σας. Έχετε σαν όπλο την πίστη και την αφοσίωση στην αποστολή σας, τη συνέπεια και την άριστη επιστημονική σας κατάρτιση. Σε πείσμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε, δώστε όλοι τον καλύτερό σας εαυτό ώστε να διατηρηθεί η δωρεάν παιδεία στη χώρα μας σε υψηλά επίπεδα.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η συνεργασία μας θα είναι με αμοιβαία εμπιστοσύνη και κατανόηση, οργανωμένη και συστηματική. Εγώ προσωπικά αλλά και η Δ/νση Π.Ε. Πέλλας θα είμαστε δίπλα σας, αρωγοί στο Έργο σας.
Καλόν μήνα & Καλή Σχολική Χρονιά!!

Ο Διευθυντής Π.Ε. Πέλλας
Σάββας Ταϊλαχίδης



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.