Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Υποχρεωτική επίδειξη έως το τέλος του έτους από τους εργαζόμενουςΠαρατείνεται έως 31 Δεκεμβρίου 2022 η ισχύς του μέτρου επίδειξης πιστοποιητικού ή βεβαίωσης εμβολιασμού ή νόσησης από τους εργαζόμενους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Παρατείνεται έως 31 Δεκεμβρίου 2022 η ισχύς του μέτρου επίδειξης  πιστοποιητικού ή βεβαίωσης εμβολιασμού ή νόσησης από τους εργαζόμενους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, σε διαφορετική περίπτωση θα  υποβάλλονται σε  εργαστηριακό έλεγχο.
Αυτό προβλέπεται μεταξύ άλλων σε σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας «Σύσταση και οργάνωση νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» (Ε.Τ.Α.Α.Ε.), ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας και λοιπές διατάξεις».Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Που το πάνε ρε. Όλο το καλοκαίρι δεν είχαμε κορωνοιό, τώρα ξαφνικά που δεν έχουμε τουρισμό αποκτήσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.