Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Περιοδεία του υφ. Δικαιοσύνης Γιώργου Κώτσηρα στην Πέλλα - Οι κυβερνητικές προτεραιότητες (φωτο)



Tο νομό Πέλλας επισκέφθηκε χθες ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, ο οποίος περιόδευσε σε Δήμους και συμμετείχε σε συσκέψεις μαζί με τους Βουλευτές της Π.Ε. Πέλλας Γιώργο Καρασμάνη, Διονύση Σταμενίτη και Λάκη Βασιλειάδη, τους Βουλευτές Α' Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου και Έβρου, Χρήστο Δερμεντζόπουλο, καθώς και τη Γενική Γραμματέα Σύγχρονου Πολιτισμού, Ελένη Δουνδουλάκη.
Σύμφωνα με τον υφυπουργό η χθεσινή περιοδεία, "έρχεται ως επιβεβαίωση του διαρκούς και έντονου ενδιαφέροντος που επιδεικνύει η Κυβέρνηση για την ελληνική περιφέρεια και τα ζητήματα που χρήζουν επίλυσης".  
Και ο κ. Κώτσηρας συνεχίζει εξής:
"Στο πλαίσιο αυτό, είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ τα Δικαστικά Μέγαρα Γιαννιτσών και Έδεσσας, όπου συζητήσαμε με τους εκπροσώπους του νομικού κόσμου και τους τοπικούς φορείς όλα τα μείζονα θέματα αλλά και τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει η Κυβέρνηση.
Οι κυβερνητικές προτεραιότητες για το νομό Πέλλας, τέθηκαν επί τάπητος και κατά τη διάρκεια των συσκέψεων με τους Δημάρχους Πέλλας, Γρηγόρη Στάμκο, Έδεσσας, Δημήτρη Γιάννου, Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου και τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή.  
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης συνεχίζει, μεταξύ άλλων, να συμβάλλει στην ενίσχυση της χρηματοδότησης για την αναβάθμιση των δικαστικών υποδομών της περιοχής, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών απονομής της Δικαιοσύνης.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί, υπό την καθοδήγηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να βρισκόμαστε δίπλα στις τοπικές κοινωνίες και σε κάθε πολίτη."
klndpe



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΚΤΩΛΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΟΝΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑ ΑΝΕΜΕΛΟΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΜΑΝΑΤΙ ΟΙ ΠΟΖΕΣ ΚΑΙ Η ΧΛΕΥΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντροφε.
      Μεγαλύτεροι ρεμπεσκεδες,αβανταδοροι, καταληψίες από το σιναφι σού,δεν υπάρχουν πουθενά.
      Θα πονάς για πολύ καιρό ακόμα.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.