Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απαραίτητη η κατασκευή νέας σύγχρονης γέφυρας Αξιού ποταμού Αξιουπόλεως- ΠολυκάστρουΤην Παρασκευή 26 Αυγούστου η Διοίκηση τουΔήμου Παιονίας δια του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Αδαμόπουλου έστειλε νέο υπόμνημα (αρ.πρ.13755 26/8/2022) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Διεύθυνση Τεχνικών Έργων -Υποδιεύθυνση Συγκοινωνιών Έργου με θέμα «Προβλήματα οδικής γέφυρας Αξιού ποταμού επί της επαρχιακής οδού Αξιουπόλεως Πολυκάστρου».

Στο υπόμνημα που συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό, αφού γίνεται αναφορά και σε αντίστοιχα προηγούμενα ( αρ.π. 16213/29-9-2020 και αρ.π. 4085/17-3-2021), επισημαίνεται το σοβαρότατο πρόβλημα που εντοπίζεται στη γέφυρα του Αξιού ποταμού προκειμένου να εκτιμηθεί η παρούσα κατάσταση.

Με δεδομένο ότι η γέφυρα αυτή έχει κατασκευασθεί την δεκαετία του 1950 και έκτοτε εξυπηρετεί την κύρια οδική συγκοινωνία μεταξύ των νομών Κιλκίς-Πέλλας-Θεσσαλονίκης με μεγάλη κίνηση τόσο μικρών όσο και βαρέων οχημάτων και όλα αυτά τα χρόνια έχει καταπονηθεί σημαντικά με αποτέλεσμα να παρατηρούνται στοιχεία διάβρωσης των πελμάτων και του φέροντος οργανισμού αυτής, θεωρείται απαραίτητο να προγραμματισθεί η κατασκευή νέας σύγχρονης γέφυρας.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.