Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Παύλος Γερουλάνος στα Γιαννιτσά - Θα μιλήσει σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση



Τα Γιαννιτσά θα επισκεφθεί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος θα είναι ο βασικός ομιλητής σε εκδήλωση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η εκδήλωση θα διοργανωθεί από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Πέλλας και θα πραγματοποιηθεί στις 19 ή στις 21 Οκτωβρίου, σε χώρο που (μαζί με την ημέρα) θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα. 
Ο κ. Γερουλάνος, ο οποίος ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων το 2019, ανταποκρίθηκε θερμά στην πρόσκληση της ΝΕ και θα μιλήσει για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στα Γιαννιτσά σε μια ενδιαφέρουσα πολιτική συγκυρία. Ήδη αρχίζουμε και μπαίνουμε σε προεκλογική τροχιά για τις δημοτικές εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2023 και ο χειμώνας που έρχεται προβλέπεται ιδιαίτερα... "θερμός" για τους υποψηφίους. 

(Υ.Σ. Να σημειωθεί ότι ο Παύλος Γερουλάνος ήταν αυτός που ως υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το Μουσείο της Πέλλας τον Σεπτέμβριο του 2010).







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.