Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εγκατάσταση απινιδωτή στο κέντρο της ΈδεσσαςΛίγα γραμμάρια πρόληψης ισοδυναμούν με πολλά κιλά θεραπείας…
Έτσι ο Δήμος Έδεσσας εγκατέστησε απινιδωτή στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς της Έδεσσας. Ο απινιδωτής εγκαταστάθηκε στην πιάτσα των ταξί και έγιναν μαθήματα για τη χρήση του από στελέχη του ΕΚΑΒ σε μέλη του Σωματείου των ΤΑΞΙ και επαγγελματίες των παρακείμενων εμπορικών καταστημάτων.
Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, ευχαρίστησε τα στελέχη του ΕΚΑΒ, τον Εμπορικό Σύλλογο Έδεσσας και το Σωματείο των ΤΑΧΙ, που με την ενεργό συμμετοχή τους αγκάλιασαν την προσπάθεια και ευχήθηκε να είναι αχρείαστος ο απινιδωτής, καθώς και τα στελέχη του Τμήματος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Έδεσσας για την υλοποίηση αυτής της πολύ καλής ιδέας!
Μέχρι σήμερα έχουν τοποθετηθεί απινιδωτές σε τέσσερις χώρους άθλησης και στο κέντρο της πόλης. Δέσμευση του Δήμου Έδεσσας είναι η τοποθέτηση κι άλλων απινιδωτών σε χώρους άθλησης και συνάθροισης κοινού, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα παροχής πρώτων βοηθειών σε περίπτωση που χρειαστεί.

Γραφείο Τύπου Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.