Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή του ΝΟΓ στη διεθνή ρεγκάτα ''Μέγας Αλέξανδρος''



Με μια ωραία αγωνιστική μέρα ξεκίνησαν οι φθινοπωρινοί διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις του.

Στη διεθνή ρεγκάτα ''Μέγας Αλέξανδρος'', που διοργάνωσε ο Ν.Ο.Θ. και λόγω των εξαιρετικών καιρικών συνθηκών έγιναν στον Θερμαϊκό κόλπο, ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συμμετείχε με 8 πληρώματα και 14 αθλητές. Η συγκομιδή μεταλλίων για το Ν.ΟΓ. ήταν ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο αλλά η προσπάθεια, ο αγωνιστικός ζήλος και η ανταγωνιστικότητα ήταν αυξημένη στην ομάδα μας αποδεικνύοντας πως η χαρά του ευ αγωνίζεσθαι είναι αυτό που έχει αξία στο τέλος ενός αγώνα. Συγκεκριμένα :

  • 4Χ Αρχαριων Κορασίδων με τις Μουρατιδου Λίλα - Καλαιτζη Ευλαμπια - Κιοσελακη Εύα - Αρτάκη Ελπίδα
  • 1Χ Αρχαρίων Κορασίδων η Χοντου Μαρία
  • 4η θέση 2Χ Εφήβων Γκοτσιδης Ηλίας - Σταυρακακης Αγαθωνας
  • 4η θέση 2- Παίδων Φράγκος Λάζαρος - Σπυριδης Ναπολέων
  • 5η θέση στο 1Χ Αρχαριων Παίδων 2010 ο Μητακιδης Δημήτρης
  • 5η θέση στο 1Χ Κορασίδων η Πετσου Έλενα
  • 5η θέση στο 1Χ Κορασίδων η Καλαιτζη Παναγιώτα
  • 5η θέση στο 4Χ Παίδων ο Σπυριδης Ναπολέων -Μαλιουφας Γιάννης - Φράγκος Λάζαρος - Γιαννουλατος Στέφανος.

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους αθλητές για την εξαιρετική παρουσία τους και τους προπονητές τους Ασπρογερακα Σπύρο, Τσαλικιδη Βασίλη και Μπαλλη Κατερίνα που βρίσκονται πάντα δίπλα στους αθλητές και τους στηρίζουν σε κάθε τους προσπάθεια και τους μαθαίνουν τα οφέλη του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας. Άλλωστε αυτές είναι οι βασικότερες αξίες του αθλητισμού.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.