Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο για το Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών σε διεθνείς κωπηλατικούς αγώνες στη Θεσσαλονίκη (φωτο)



Τους ετήσιους κωπηλατικούς αγώνες "Alexander the Great Regatta" διοργάνωσε χθες Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης από τις εγκαταστάσεις του Μεγάρου Μουσικής μέχρι τις εγκαταστάσεις του ΝΟΘ.

Στη διεθνή ρεγκάτα ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συμμετείχε με 8 πληρώματα και 14 αθλητές. Η συγκομιδή μεταλλίων για το Ν.ΟΓ. ήταν ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο αλλά η προσπάθεια, ο αγωνιστικός ζήλος και η ανταγωνιστικότητα ήταν αυξημένη στην ομάδα αποδεικνύοντας πως η χαρά του ευ αγωνίζεσθαι είναι αυτό που έχει αξία στο τέλος ενός αγώνα. 

Συγκεκριμένα:

- 4Χ Αρχαριων Κορασίδων με τις Μουρατιδου Λίλα - Καλαϊτζή Ευλαμπία - Κιοσελάκη Εύα - Αρτάκη Ελπίδα

- 1Χ Αρχαρίων Κορασίδων η Χόντου Μαρία

4η θέση 2Χ Εφήβων Γκοτσίδης Ηλίας - Σταυρακάκης Αγαθωνας

4η θέση 2- Παίδων Φράγκος Λάζαρος - Σπυρίδης Ναπολέων

5η θέση στο 1Χ Αρχαριων Παίδων 2010 ο Μητακίδης Δημήτρης

5η θέση στο 1Χ Κορασίδων η Πέτσου Έλενα

5η θέση στο 1Χ Κορασίδων η Καλαϊτζή Παναγιώτα

5η θέση στο 4Χ Παίδων ο Σπυρίδης Ναπολέων -Μαλιούφας Γιάννης - Φράγκος Λάζαρος - Γιαννουλάτος Στέφανος.

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών "συγχαίρει τους αθλητές για την εξαιρετική παρουσία τους και τους προπονητές τους Ασπρογέρακα Σπύρο, Τσαλικίδη Βασίλη και Μπαλλή Κατερίνα που βρίσκονται πάντα δίπλα στους αθλητές και τους στηρίζουν σε κάθε τους προσπάθεια και τους μαθαίνουν τα οφέλη του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας. Άλλωστε αυτές είναι οι βασικότερες αξίες του αθλητισμού".










Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.