Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Να ανασταλεί και φέτος το μέτρο της αγρανάπαυσης με ταυτόχρονη πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυσηςΝα καλυφθούν όλα τα κενά εκπαιδευτικών στα σχολεία με προσλήψεις αναπληρωτών για την παράλληλη στήριξη των μαθητών με διάγνωση

Ο Γιώργος Καρασμάνης, κατέθεσε δύο Αναφορές στη Βουλή προς τους αρμοδίους Υπουργούς: 

· Η πρώτη αφορά το υπόμνημα των παραγωγών Ν. Πέλλας, οι οποίοι ζητούν να ανασταλεί και φέτος το μέτρο της αγρανάπαυσης, με πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυσης, για την καλλιεργητική περίοδο από Σεπτέμβριο του 2022 έως Ιούνιο του 2023, δηλαδή για το έτος υποβολής αιτήσεων δηλώσεων ΟΣΔΕ 2023, ώστε να μπορέσουν εγκαίρως να προγραμματίσουν τις καλλιέργειες τους (ηλίανθο, αραβόσιτο, σιτηρά κλπ).

· Η δεύτερη αφορά την επιστολή των γονέων μαθητών Ν. Πέλλας, με την οποία ζητούν την άμεση κάλυψη όλων των κενών θέσεων στην παράλληλη στήριξη με έναν εκπαιδευτικό για κάθε μαθητή με διάγνωση, ώστε να μην μείνει κανένα παιδί αβοήθητο, ενόψει και της Β΄ φάσης προσλήψεων αναπληρωτών.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.