Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με τα δεσμά του πολιτικού γάμου ενώθηκαν ο Ζήσης και η Άννα σε μια ξεχωριστή τελετή! (φωτο)



Γνωρίστηκαν... Ερωτεύτηκαν... Δοκιμάστηκαν... 
Και τελικά Παντρεύτηκαν!!!
Ο λόγος για τον Ζήση (Φώλια) και την Άννα (Βαρελά) που παντρεύτηκαν το Σάββατο το απόγευμα, σε μια ξεχωριστή και πανέμορφη τελετή πολιτικού γάμου που έγινε στη Βίλα Μπιάνκα, στη Θεσσαλονίκη, με κουμπάρες τη Δάφνη Σταμπουλή και την Ιωάννα Τριανταφύλλου.
Ο γάμος του Ζήση και της Άννας ήταν ακριβώς όπως οι ίδιοι τον ονειρεύτηκαν: Μια λιτή, πανέμορφη τελετή σε καταπράσινο περιβάλλον, στολισμένο με τα αγαπημένα τους χρώματα και στοιχεία. Στη συνέχεια ένα αξέχαστο γαμήλιο πάρτι με αγαπημένους φίλους και συγγενείς, με φαγητό, ποτό, πολύ μουσική και... εκπλήξεις! 
Σε αυτό το σπουδαίο βήμα στη ζωή του, το ζευγάρι είχε κοντά του τους γονείς Χρήστο και Θεοδώρα Φώλια (του Ζήση), Κατερίνα Γιαννέζη (μητέρα της Άννας), αλλά και την γιαγιά, Σταυρούλα Βαρελά που στα 93 της χρόνια "έλαμπε" από την χαρά της για την αγαπημένη της εγγονή. Ο γιος της γιαγιάς και πατέρας της Άννας, Γιώργος, είναι σίγουρο ότι αν βρισκόταν στη ζωή θα απολάμβανε ιδιαίτερα τις όμορφες, ιδιαίτερες και συγκινητικές στιγμές των παιδιών, αλλά δυστυχώς ο γνωστός γραφίστας των Γιαννιτσών (αγαπημένος συνεργάτης και φίλος), μας "αποχαιρέτησε" πολύ νωρίς...
Παιδιά να έχετε κάθε ευτυχία στη ζωή σας!!!
Δ. Μπ. 












Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.