Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τελέστηκε ο Αγιασμός για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά στο ΚΔΑΠ-μεΑ Γιαννιτσών του Δήμου Πέλλας (φωτο)



Με τον καθιερωμένο αγιασμό στο αύλειο χώρο του κτιρίου και με τις ευχές όλων, ξεκίνησε επισήμως την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, στις 11.00 το πρωί, η νέα σχολική χρονιά στο ΚΔΑΠ-μεΑ Γιαννιτσών (ισόγειο Ανοιχτού Θεάτρου).

Φέτος το ΚΔΑΠμεΑ κλείνει 20 χρόνια από την χρονιά (2002) που εντάχθηκε στην χρηματοδότηση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ και ανήκει στις πιο επιτυχημένες από άποψη λειτουργίας και παροχών, δομές της Κεντρικής Μακεδονίας. Φιλοξενεί καθημερινά 25 παιδιά με προβλήματα νοητικής και κινητικής υστέρησης προσφέροντας τους εκπαίδευση, υποστήριξη και δημιουργική απασχόληση και μέχρι σήμερα έχει κερδίσει την αγάπη του κοινωνικού συνόλου του Δήμου Πέλλας.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ο οποίος τελέστηκε από τον π. Ισίδωρο της ενορίας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ Απόστολος Φάκκας, ο υπεύθυνος του Κέντρου Κοινωνικός Λειτουργός Μάκης Ασταρτζής και ο εκπρόσωπος του συλλόγου γονέων Χρήστος Παπαδόπουλος ευχήθηκαν σε όλους, εργαζόμενους, παιδιά και γονείς, καλή σχολική χρονιά.

Επίσης, αναφέρθηκαν στην συνεχή υποστήριξη και στην άριστη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με το Κέντρο, ενώ ευχαρίστησαν για μία ακόμη φορά τους γονείς των παιδιών για την συνεχή εμπιστοσύνη τους.

Από το Γραφείο Τύπου ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.