Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τεράστια κίνηση του συλλόγου Συμβαδί-ζω! - Προσφορά ενός απινιδωτή που του έγινε δωρεά, στην τοπική κοινωνία της Σκύδρας!Ψάχνουμε λόγια να περιγράψουμε τα συναισθήματα μας. Ψάχνουμε λόγια να ευχαριστήσουμε ανθρώπους σαν τον Καρτάλη Παναγιώτη και την εταιρία Power Transmission Center, αλλά δε βρίσκουμε.

Σήμερα ο συντοπίτης μας Παναγιώτης μέσω της επιχείρησης εξοπλισμού μετάδοσης κίνησης PTC που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, μας δώρισαν έναν αυτόματο απινιδωτή τελευταίας τεχνολογίας.
Ναι!
Έναν απινιδωτή που μπορεί να σώσει μια πολύτιμη ζωή συνανθρώπου μας!
Η δωρεά είναι σπουδαία καθώς απαιτούνταν αρκετά πολλά χρήματα για να αγοράσουμε τον εξοπλισμό μόνοι μας.Το όραμα μας όμως βρήκε στη σύντομη διαδρομή μας συνοδοιπόρους. Η συγκίνηση μας δεν μπορεί να περιγραφεί με αυτές τις λέξεις.
Η στιγμή αυτή είναι μεγάλης σημασίας για το σύλλογο Συμβαδί-ζω.Πέρα από συγκίνηση, μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης απέναντι σας. Ευθύνη να συνεχίσουμε δυναμικά το έργο που ξεκινήσαμε. Με στόχο το σύνθημα μας "Όλοι διαφορετικοί-Όλοι ίσοι" να γίνεται πράξη καθημερινά.
Ενημερώνουμε ότι:
-Ο απινιδωτής θα τοποθετηθεί σε κατάλληλο σημείο για χρήση οποτεδήποτε χρειαστεί 
-Θα δημιουργηθεί λίστα με άτομα, πιστοποιημένα σε πρώτες βοήθειες ΚΑΡΠΑ και χρήσης απινιδωτή, ώστε να καλούνται κατά σειρά διαθεσιμότητας, σε πιθανή ανάγκη
-Ο απινιδωτής θα μπορεί μόνο με αρμόδιο υπεύθυνο να μεταφέρεται και σε εκδηλώσεις με πολύ κόσμο π.χ. αθλητικοί αγώνες, τουρνουά, φεστιβάλ κ.α. ώστε να πολλαπλασιάζεται η χρησιμότητα του 
-Ο σύλλογος μας σε συνεργασία με εξειδικευμένους συλλόγους θα διοργανώσει το επόμενο διάστημα σεμινάρια πιστοποίησης παροχής πρώτων βοηθειών, ώστε όσο περισσότεροι-ες μπορούμε να αξιοποιήσουμε, ο μη γένοιτο, τον εξοπλισμό.
Παναγιώτη, σας ευχαριστούμε για όλα!
Είσαι πλέον και με το καρτελάκι σου επίτιμο μέλος του συλλόγου μας.
Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο θερμά, για τη μεγάλη αγκαλιά που μας κάνει!
Πολλοί μαζί, μπορούμε περισσότερα!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μπράβο σε αυτόν τον σύλλογο! Τους παρακολουθώ, αξιόλογες κινήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.