Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσκληση ενδιαφέροντος Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αθύρων για προμήθεια υλικών


Προμήθεια ντουλαπών για την φύλαξη φορεσιών του Συλλόγου

Ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΥΡΩΝ μετα την ένταξή του στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER αγροτικής ανάπτυξης 2014-2020 , με φορέα υλοποίησης την ομάδα τοπικής δράσης Αναπτυξιακή Πέλλας , για την προμήθεια ντουλαπών για την φύλαξη φορεσιών του Συλλόγου, καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν την προσφορά τους εντός 10 ημερών από την δημοσίευση της πρόσκλησης στο e-mail του Συλλόγου ,politistikosathira@gmail.com για τις παρακάτω φορεσιές:

Κριτήρια για την έγκριση της προσφοράς θα είναι η καλύτερη τιμή σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και η απόφαση θα ληφθεί από το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Αναλυτικά πρέπει να περιλαμβάνει:
Μία ντουλάπα διαστάσεων 360χ280
Μία ντουλάπα διαστάσεων 220χ273
Μία ντουλάπα διαστάσεων 145χ283

Προσθήκη καινούργιων παραδοσιακών φορεσιών στην ιματιοθήκη του Συλλόγου

Ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΥΡΩΝ μετά την ένταξή του στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER αγροτικής ανάπτυξης 2014-2020 , με φορέα υλοποίησης την ομάδα τοπικής δράσης Αναπτυξιακή Πέλλας , για την προσθήκη καινούργιων παραδοσιακών φορεσιών στην ιματιοθήκη του Συλλόγου, καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν την προσφορά τους εντός 10 ημερών από την δημοσίευση της πρόσκλησης στο e-mail του Συλλόγου ,politistikosathira@gmail.com για τις παρακάτω φορεσιές:

Κριτήρια για την έγκριση της προσφοράς θα είναι η καλύτερη τιμή σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και η απόφαση θα ληφθεί από το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Αναλυτικά πρέπει να περιλαμβάνει:
· Γιλέκο με κέντημα με ύφασμα τσόχα
· Πουκαμίσα λευκή με ύφασμα βαμβακερό
· Βράκα λευκή με ύφασμα βαμβακερό
· Ποδιά
· Μαντήλι
· ζωνάρι



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.