Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ (βίντεο)



Στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο Νικος Ανδρουλάκης από το Βελλίδειο στην Θεσσαλονίκη μίλησε για τους άξονες της προοδευτικής πρότασης που θα απευθύνει στους πολίτες, κάνοντας δριμεία κριτική σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Μίλησε για εναλλακτική – προοδευτική πρόταση για να σταματήσουν οι πολίτες να είναι εγκλωβισμένοι μεταξύ δυο κακών επιλογών.

Απέρριψε το δίλημμα Μητσοτάκης ή χάος, είπε ότι το δίλημμα είναι Δημοκρατική Ανατροπή ή Ανοχή στον Καθεστωτισμό και την αδικία.

Άσκησε σκληρή κριτική στους κυρίους Μητσοτάκη και Τσίπρα, λέγοντας ότι τους ενώνει ο κυνισμός, οι παρακολουθήσεις, η εργαλειοποίηση της δικαιοσύνης.

Και, σχολιάζοντας τα περί τερατογένεσης που είπε ο πρωθυπουργός στην Θεσσαλονίκη, ανεφερε ότι ο κ. Μητσοτάκης πάνω στην απελπισία του επιστρατεύει ψεκασμένα σενάρια.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε ότι στον πυρήνα της πρότασης είναι ο απόλυτος και αδιαπραγμάτευτος σεβασμός στους Θεσμούς, στο Κράτος Δικαίου, στη Δημοκρατία.

Μίλησε για επενδύσεις σε υποδομές και έθεσε συγκεκριμενους εθνικούς στόχους:

  • κίνητρα για ενίσχυση των παραγωγικών επενδύσεων
  • χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων από το Ταμείο Ανάκαμψης
  • στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων απέναντι στη λαίλαπα της ακρίβειας



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.