Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμβασιοποιήθηκε η κατασκευή του ανατολικού περιφερειακού δρόμου στην ΓουμένισσαΥπογράφτηκε το συμφωνητικό ανάθεσης του έργου «βελτίωση αγροτικής οδού περιοχής Ρίντουτ» αρχικού προϋπολογισμού 200.000,00 με τελική δαπάνη εργασιών 143.283,54 ευρώ.

Στο Δημαρχείο Παιονίας την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022, ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και ο ανάδοχος Γεώργιος Σαλακίδης υπέγραψαν το συμφωνητικό ανάθεσης του έργου.
Ο ανάδοχος οφείλει να παραδώσει το έργο άρτια κατασκευασμένο σύμφωνα με τους κανόνες της μελέτης και τις υποδείξεις της τεχνικής υπηρεσίας & του δήμου Παιονίας εντός χρονικού διαστήματος 12 μηνών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.
Η εκτίμηση του αναδόχου, την οποία και μετέφερε στον δήμαρχο, είναι ότι το έργο θα παραδοθεί νωρίτερα, την άνοιξη του 2023.
Το εν λόγω έργο αφορά την βελτίωση υφιστάμενης αγροτικής οδοποιίας, μήκους 1.048,51 μέτρων στην περιοχή Ρίντουτ στο αγρόκτημα Γουμένισσας.
Η διοίκηση του δήμου Παιονίας, τηρώντας την προγραμματική της δέσμευση να δώσει λύσεις στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της Γουμένισσας και να συμβάλλει έτσι στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, υλοποιεί το έργο μέσω του τεχνικού προγράμματος που αφορά την Δημοτική Ενότητα Γουμένισσας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.