Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Πήγε να εισπράξει την σύνταξη και συνειδητοποίησε ότι ήταν…πεθαμένη!Μία κωμικοτραγική ιστορία έζησε η συνταξιούχος Καλλιόπη Μυλωνίδου, όταν πήγε να εισπράξει την σύνταξή της από το ΑΤΜ και εκεί κατάλαβε ότι είχε…πεθάνει!

Δεν είχε εκταμιευτεί ούτε ένα ευρώ στον λογαριασμό της, καθώς, από λάθος που έγινε στο Ληξιαρχείο, θεωρείτο πεθαμένη!

Η γυναίκα, σε κατάσταση σοκ, αποτάθηκε αμέσως στο ΙΚΑ της Δράμας να ρωτήσει, γιατί δεν της έχει καταβληθεί η σύνταξη, και οι υπάλληλοι της απάντησαν ότι είναι νεκρή εδώ και τρεις μήνες!  Η υπάλληλος της είπε μάλιστα ότι πρέπει να επιστρέψει και τρεις μήνες σύνταξης πίσω, καθώς την εισέπραξαν παράνομα οι κληρονόμοι. Η κα Μυλωνίδου, συνταξιούχος από το 2009, απευθύνθηκε στην συνέχεια στο ΙΚΑ Νέας Ιωνίας Θεσσαλονίκης και ο υπάλληλος της είπε ότι έγινε λάθος από έναν δήμο της Ελλάδος, διαβεβαιώνοντάς την ότι θα διορθωθεί. Ωστόσο, το γεγονός έχει φέρει την κα Μυλωνίδου σε πολύ δύσκολη ψυχολογική  και οικονομική κατάσταση, ενώ το πιο ανησυχητικό είναι ότι δεν της είπαν πότε θα μπορέσει να εισπράξει την σύνταξή της.

Η ίδια λέει ότι, εάν στο τέλος του μήνα δεν πάρει την σύνταξή της, θα κάνει αγωγή.

Αν και…πεθαμένη, το επικουρικό ταμείο πιστώθηκε πάντως κανονικά στον λογαριασμό της.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.