Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στέλιος Ρόκκος: Ζητάω συγγνώμη στον Ιεροκλή Μιχαηλίδη (βίντεο)



Συγγνώμη μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό” ζήτησε ο Στέλιος Ρόκκος, έπειτα από το ξέσπασμα στο οποίο προχώρησε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης επί σκηνής και συγκεκριμένα στην παράσταση “Αντιγόνη” που έδωσε στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022. Ο τραγουδιστής έκανε live σε κοντινή απόσταση από το θέατρο και η μουσική από τη συναυλία κάλυπτε τα λόγια των ηθοποιών, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα. 

«Το έμαθα και εγώ μετά. Η συναυλία ήταν κανονισμένη από την αρχή του καλοκαιριού και αναβλήθηκε για μια μέρα λόγω κακοκαιρίας και έγινε την επόμενη. Αυτό που “έφταιξε” ήταν ότι υπήρχε ένα αεράκι και μεταφερόταν ο ήχος τόσο μακριά. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό το πράγμα. Καταλαβαίνω απόλυτα τον εκνευρισμό. Και εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα. Ζητάω χίλια συγγνώμη για αυτό, αλλά καταλαβαίνεις πως είναι η συγγνώμη. Δεν νιώθω να φταίω πουθενά. Στενοχωρήθηκα για τον Ιεροκλή και τα παιδιά που έπαιζαν στην παράσταση», είπε ο Στέλιος Ρόκκος, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή του ANT1.

Δείτε το βίντεο:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.