Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αντιπροσωπεία της Σερβικής Κυβέρνησης στο Δήμο Αλμωπίας (φωτο)



Τον Δήμο Αλμωπίας επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της Σερβίας με επικεφαλείς  Υφυπουργούς και στελέχη της Σερβικής κυβέρνησης και συγκεκριμένα οι κ. κ Miodrag Kapor, Zoran Antic, οι Πρόξενοι κ. 
κ Jasmina Milacic & Mr. Marko Stojanovic και  ανώτατα στελέχη του στρατού της γειτονικής χώρας.

Την αντιπροσωπεία υποδέχτηκε στον Εξαπλάτανο ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου Χρήστος Χατζηγιάννιδης μαζί με τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ Γιώργο Συλλέκτη και τον πρόεδρο του Εξαπλατάνου Κυριάκο Τραϊανού στο σερβικό μνημείο του χωριού, όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τους Σέρβους στρατιώτες. Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία μετέβη στα νεκροταφεία της Αριδαίας, όπου κατατέθηκε στεφάνι. 

Ακολούθως τα μέλη της Σερβικής κυβέρνησης συνάντησαν τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση, ο οποίος τους υποδέχτηκε στο Δημαρχείο και συζήτησαν τα πλαίσια συνεργασίας των δύο πλευρών. 

Με αφορμή την επίσκεψη της αντιπροσωπείας ο αντιδήμαρχος Χρήστος Χατζηγιαννίδης δήλωσε:

"Καλωσορίζουμε  την αντιπροσωπεία της Σερβικής Κυβέρνησης και  μέλη της  αντιπροσωπείας στην Αλμωπία. Είναι πολύ σημαντικό για ένα έθνος να τιμάει όλους όσους θυσιάστηκαν. Επίσης θεωρώ δεδομένο πως υπάρχει μια ισχυρή ελληνοσερβική φιλιά. Εμείς ως Δήμος Αλμωπίας και ως δημοτική αρχή θα στηρίξουμε αυτή την συνεργασία αλλά και θα φροντίσουμε ώστε να διατηρήσουμε σε καλή κατάσταση τα μνημεία που υπάρχουν στην περιοχή μας. "












Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.