Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Το ξέσπασμα επί σκηνής με αφορμή τη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου (βίντεο)


Εκνευρίστηκε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ενώ βρισκόταν στη σκηνή. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή και μια από τις στάσεις τους ήταν η Θεσσαλονίκη. Όμως την ώρα της παράστασης την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, λίγα χιλιόμετρα μακριά τραγουδούσε ο Στέλιος Ρόκκος. Κι αυτό δημιούργησε πρόβλημα. 

Συγκεκριμένα, την ώρα που η παράσταση βρισκόταν στην κορύφωσή της, η μουσική από τη συναυλία, 3 χλμ μακριά από το θέατρο, κάλυπτε τα λόγια των ηθοποιών, γεγονός που σχολίασε φανερά εκνευρισμένος ο ηθοποιός.

«Δεν γίνεται να παίζει μια συναυλία σε μια άλλη ατμόσφαιρα, μιας άλλης παράστασης και το θέατρο είναι ευαίσθητο σε αυτά. Δεν μπορείς να ακούς τη μουσική από αλλού. Ήταν όμως τόσο έντονο, ήταν σα να ήταν ακριβώς μέσα στο θέατρο η συναυλία…», δήλωσε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Όση μικρή δύναμη έχουμε εμείς, μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε. Υπάρχουν και τα social, πια δεν ξέρω τι. Γιατί ένας δεν έγραψε μια κουβέντα γι’ αυτό. Εγώ ντρέπομαι! Όταν είμαστε εδώ
, οικοδεσπότες, δυο χιλιάδες άνθρωποι να πληρώνουν για να ακούσουν αυτό το πράγμα και να μην μπορούμε να παίξουμε».

Συνεχίζοντας, ο κ. Μιχαηλίδης είπε πως δεν έχει βιώσει ξανά τέτοιο περιστατικό και σημείωσε πως ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί γιατί οι περισσότεροι ηθοποιοί δεν ήταν από τη Θεσσαλονίκη «και ήταν σαν να είναι φιλοξενούμενοί μας. Όταν παίζεις στον τόπο σου έχεις μία ευθύνη παραπάνω και νιώθεις και άσχημα».

Σημειώνεται πως ο ηθοποιός δεν κατηγόρησε ούτε τον Στέλιο Ρόκκο, ούτε τους υπεύθυνους της συναυλίας τους, παρά μόνο τις αρμόδιες Αρχές που διοργανώνουν τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.