Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Αγιασμός στο ΚΔΑΠμεΑ ''Ορίζοντας'' της ΔΗΚΕΔΕ (φωτο)



Ξεκίνησε και φέτος η νέα εκπαιδευτική χρονιά με τον καθιερωμένο αγιασμό στο ΚΔΑΠμεΑ "Ορίζοντας" της ΔΗΚΕΔΕ, στην Έδεσσα. 
Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβασμιωτατο Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπιας  κ.κ. Ιωήλ. Μέσα σε κλίμα κατάνυξης αγιάσθηκαν τα μέλη και το προσωπικό του χώρου τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας. 
Στον αγιασμό παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης, ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος και η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΕ Νατάσα Ιατρίδου, με πολλές ευχές για δημιουργική χρονιά με πολλές δραστηριότητες. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε και έδωσε τις ευλογίες του στους παρευρισκόμενους, να έχουν υγεία και καλή συνέχεια στο έργο που προσφέρει η δομή του "ΟΡΊΖΟΝΤΑ ". 
"Εκτός από τις ευχές του ο Σεβασμιωτατος έδωσε δώρο στο χώρο μια εικόνα της Παναγίας της Εικοσιφοίνισσας για να μας προστατεύει και να μας δίνει δύναμη και κουράγιο για τη συνέχιση του έργου μας", επισημαίνουν τα στελέχη του Κέντρου.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.