Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμαρχος Σκύδρας: Καλή, δημιουργική, χαρούμενη σχολική χρονιά



Με τις ευλογίες της εκκλησίας μας, ξεκίνησε και φέτος η σχολική χρονιά.

Ξεκίνησε το συναρπαστικό ταξίδι της γνώσης, της μάθησης, της φιλίας, της παρέας, της αλληλεγγύης, της υπευθυνότητας.

Εύχομαι ολόψυχα όλοι οι μαθητές μας, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί, να είναι πρώτα απ όλα υγιείς και να έχουμε μία καλή, δημιουργική, χαρούμενη χρονιά, με πρόοδο, κέφι και μεράκι.

Στο σχολείο  δίνεται η δυνατότητα και η ευκαιρία σε όλα τα παιδιά, ν ανοίξουν τα φτερά και τους ορίζοντες τους, να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους, να κατακτήσουν τους στόχους τους. 

Εμείς είμαστε πάντα δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα και καμαρώνουμε με τις επιτυχίες και τις διακρίσεις των μαθητών μας, χαιρόμαστε με τις χαρές τους.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου για την πολύτιμη βοήθεια τους, τους προέδρους των σχολικών επιτροπών, όλους τους αντιδημάρχους και προέδρους.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους διευθυντές και εκπαιδευτικούς των σχολείων, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, τους μαθητές μας για την πολύτιμη βοήθεια και  συνεργασία. 

Ως δημοτική αρχή Σκύδρας, τα θέματα της παιδείας και της εκπαίδευσης, τα έχουμε στις πρώτες προτεραιότητες μας, τα σχολεία μας είναι στολίδια στην κυριολεξία, είμαστε ο μοναδικός δήμος στην περιφερειακή ενότητα Πέλλας που διαθέτει ετησίως, από ίδιους πόρους,  το ποσό των 60.000 ευρώ για να προσλάβει το απαιτούμενο προσωπικό στην καθαριότητα των σχολείων, έτσι ώστε  τα παιδιά μας να φοιτούν μα ασφάλεια.

Επίσης, πραγματοποιούμε τεράστιο έργο στα σχολεία μας, ικανοποιώντας όλα τα αιτήματα, φέτος 4 σχολικές μονάδες μας, έχουν αναβαθμιστεί ενεργειακά και ριζικά θα έλεγα εγώ και αποτελούν πραγματικά στολίδια, πρόκειται δε για το Λύκειο Σκύδρας, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκύδρας, το Δημοτικό Σχολείο Σεβαστειανών και το Γυμνάσιο- Λύκειο Καλής, με προ'υ'πολογισμούς έργων, περίπου 500.000 ευρώ το κάθε σχολείο.

Η ενεργειακή αναβάθμιση αφορά θερμοπροσόψεις, ελαιοχρωματισμούς, αντικαταστάσεις κουφωμάτων, καυστήρων, αντικαταστήσεις φωτισμού  με λαμπτήρες τύπου led και τοποθετήσεις φωτοβολτα'ι'κών. 

Σήμερα, οι συνεργάτες μου κι εγώ, ήμασταν παρόντες  στους αγιασμούς των σχολείων μας, εγώ ήμουν παρούσα στα 4 παραπάνω σχολεία, όπως και στο νηπιαγωγείο Πετριάς, που πραγματοποιήσαμε και τα εγκαίνια και χάρηκα από την ψυχή μου που είδα τα πανέμορφα και προσεγμένα σχολεία μας και μόνο καλά λόγια ακούγαμε από τους εκπαιδευτικούς μας.

Ευχαριστώ τα πρωτάκια του Δημοτικού Σχολείου Σεβαστειανών, την πρόεδρο του χωριού Μαρία Κωστελίδου, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σεβαστειανών, για την αγάπη τους, τα όμορφα λουλούδια και την τιμητική πλακέτα..μς συγκίνησαν ιδιαίτερα...

Καλή, δημιουργική, χαρούμενη σχολική χρονιά, παιδιά μου!

Δήμαρχος Σκύδρας
Κατερίνα Ιγνατιάδου







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.