Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: «Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς»



Στον αγιασμό και στα εγκαίνια του νέου νηπιαγωγείου της Πετριάς παραβρέθηκε σήμερα ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης. Ενώ νωρίτερα σήμερα το πρωί ο Βουλευτής παραβρέθηκε στους αγιασμούς του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών και του 1ου Γυμνασίου και Λυκείου Γιαννιτσών.

Ο Βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπαιδευτικούς και γονείς αλλά και με τους μαθητές, στους οποίους ευχήθηκε να έχουν μια καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης τόνισε: 

«Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Είναι μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι δίπλα στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα την πρώτη ημέρα του νέου σχολικού έτους. Η φετινή χρονιά ξεκινάει με νέα δεδομένα και χωρίς τα προβλήματα που δημιούργησε ο covid ενώ πρέπει να τονίσουμε ότι γίνει μια μεγάλη προσπάθεια ώστε η φετινή χρονιά να είναι περισσότερη οργανωμένη από ποτέ, με το Υπουργείο να έχει ήδη γνωστοποιήσει τα χρονοδιαγράμματα, να έχει προχωρήσει σε πάνω από 25.000 μόνιμες προσλήψεις και τους αναπληρωτές να έχουν αναλάβει ήδη υπηρεσία».







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.