Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χωρίς υπεύθυνους λειτουργίας το Καρδιολογικό και το Χειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου Έδεσσας



Χωρίς Προϊσταμένους παραμένουν το Καρδιολογικό και το Χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου Έδεσσας προκαλώντας προβλήματα μη εύρυθμης λειτουργίας στη νοσηλευτική μονάδα.
Εύλογα τα ερωτήματα που προκύπτουν για τον λόγο που παραμένουν "ακέφαλα" τα δύο τμήματα καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν οι προϋποθέσεις πλήρωσης των κενών θέσεων. 
Για ποιο λόγο η Διοίκηση του Νοσοκομείου δεν ορίζει Προϊσταμένους σ΄ αυτά τα δύο Ιατρικά Τμήματα και δεν κινεί τις απαραίτητες διαδικασίες; Ειδικά σε αυτή τη συγκυρία η στήριξη του ΕΣΥ πρέπει να είναι η προτεραιότητα όλων όσοι ασχολούνται με τη Δημόσια Υγεία, χωρίς κωλυσιεργίες, προσωπικές "συμπάθειες" και καθυστερήσεις που μπορεί να λειτουργήσουν σε βάρος του πολίτη που επιζητά τις απρόσκοπτες υπηρεσίες του. 
Πάντως, όπως ερευνήσαμε, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται η τοποθέτηση υπευθύνων για την εύρυθμη λειτουργία των δύο σημαντικών ιατρικών τμημάτων, προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος, της δημόσιας υγείας και προς διαφύλαξη της αξιοπρέπειας των ιατρών του Νοσοκομείου.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Αξιοπρέπεια ως προς το θέμα της υγείας για την περιοχή της Έδεσσας δεν υπάρχει. Αλίμονο μας αν χρειαστεί να πάμε στο νοσοκομείο, που κάποια στιγμή θα γίνει, θα ντρεπόμαστε για την περιοχή μας.εχουμε καφέ πολυτελείας σε μεγάλη ποικιλία , φαγαδικα κλπ αλλά στο βασικό θέμα της υγείας τι να πω, μας αντιμετωπίζουν ως πολίτες μηδενικής κατηγοριας και εδώ οι κάτοικοι και οι τοπικές αρχές;αδρανουν εγκληματικά. Κρίμα και ντροπή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα και ντροπή. Νοσοκομείο μόνο κτίριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι χωρίς Προϊσταμένους, αλλά χωρίς συντονιστές Διευθυντές.
    Όσο αφορά το.....όπως ερευνήσαμε...κ.λ.π κ.λ.π
    Από την έρευνα δεν διαπιστώσατε πόσο χρονικό διάστημα έχουν μείνει κενές οι παραπάνω θέσεις και γιατί δεν έχουν ανατεθεί τα ανάλογα καθήκοντα;
    Είχε τόσες πολλές δουλειές η Διοίκηση κι δεν προλάβαινε ή μήπως πολλά παιχνίδια παίζονται
    Για να δούμε τι θα δούμε.
    Θα συνεχιστεί η υποβάθμιση του Νοσοκομείου Έδεσσας ή θα υπάρξει μια αχτίδα ή πιθανότητα να αντιστραφεί η πορεία αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.